G4Media.ro

VIDEO Peste 100 de maşini s-au ciocnit pe o autostradă din China…

sursa foto: Captură video

VIDEO Peste 100 de maşini s-au ciocnit pe o autostradă din China acoperită de gheaţă/ Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite după ce peste o sută de maşini s-au ciocnit, pe o porţiune acoperită de gheaţă a unei autostrăzi, în oraşul Suzhou din China, a relatat, vineri, presa chineză, acesta fiind cel mai recent accident cauzat de condiţiile de vreme extremă, potrivit Reuters.

Filmările dramatice ale televiziunii de stat CCTV şi de pe reţelele sociale arată numeroase maşini îngrămădite la întâmplare pe autostradă, una fiind îndoită grav şi ridicată în aer. Peste tot se văd împrăştiate sticlă şi resturi.

În ultimele săptămâni, părţi extinse din Chian au fost lovite de valuri de frig, viscol şi ploaie îngheţată, afectând transportul la un moment în care milioane de oameni se grăbesc acasă pentru a sărbători Anul Nou lunar.

În timpul acestei săptămâni, guvernul a sporit răspunsul la urgenţe din cauza temperaturilor sub limita îngheţului şi a început planuri de răspuns pentru fluxul de transport, provizii şi electricitate în provincii şi oraşe precum Beijing, Hebei, Shanxi, Anhui şi Hubei, a relatat Xinhua.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...