G4Media.ro

VIDEO Paul McCartney şi Ringo Starr au reînregistrat o melodie compusă de…

VIDEO Paul McCartney şi Ringo Starr au reînregistrat o melodie compusă de John Lennon

Membrii supravieţuitori ai formaţiei The Beatles, Paul McCartney şi Ringo Starr, s-au reunit şi au reînregistrat un cântec scris de colegul lor John Lennon. Potrivit site-ului consequenceofsound.net, versiunea piesei „Grow Old With Me” apare pe viitorul album al lui Ringo Starr, „What’s My Name”, informează News.ro.

A fost una dintre ultimele melodii compuse de John Lennon, înainte de moartea sa din 1980, şi a fost lansată postum pe „Milk and Honey” din 1984.

Zece ani mai târziu, McCartney, Starr şi George Harrison au cochetat cu ideea de a reînregistra cântecul în timp ce lucrau la „The Beatles Anthology”.

Versiunea nouă a piesei „Grow Old With Me” îi are pe Starr la tobe şi voce, McCartney la bass şi backing vocals, şi pe Joe Walsh de la The Eagles la chitară.

Starr a spus că a fost motivat să înregistreze melodia după ce s-a întâlnit cu Jack Douglas, care a produs „Double Fantasy” al lui Yoko Ono şi John Lennon.

Albumul „What’s My Name” va fi lansat pe 25 octombrie. Starr a colaborat la acest disc cu Edgar Winter, Dave Stewart, Benmont Tench, Steve Lukather, Nathan East, Colin Hay, Richard Page, printre alţii.

The Beatles a fost înfiinţată în anul 1960, în Liverpool, şi a devenit celebră în formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr. Formaţia este considerată cea mai influentă din zona muzicii rock. Cele 27 de albume de studio, 52 de compilaţii şi 4 albume live au fost vândute peste 180 de milioane de copii în întreaga lume. Trupa, care s-a destrămat în 1970, a fost recompensată cu 10 premii Grammy, dar şi cu un Oscar, mai arată News.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Titlurile astea… credeam ca e vorba de TaxMan
    https://youtu.be/oO79rkfV0PI

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.