G4Media.ro

VIDEO Papa Francisc a adresat o binecuvântare specială Urbi et Orbi. Piața…

VIDEO Papa Francisc a adresat o binecuvântare specială Urbi et Orbi. Piața Sf. Petru din Vatican a fost goală

Papa Francisc a adresat catolicilor din lume binecuvântarea Urbi et Orbi. Este un gest extraordinar al papei în condițiile în care Urbi et Orbi este rezervată doar pentru Paști și Crăciun.

Suveranul pontif și-a ținut discursul pe un  podium aflat în Piața Sf. Petru care este goală din cauza restricțiilor legate de epidemia de coronavirus.

”Un întuneric s-a lăsat asupra piețelor, străzilor și orașelor noastre. A preluat controlul asupra vieților noastre, lăsând o tăcerea asurzitoare și un gol tulburător care oprește totul pe unde trece. Îl simțim în aer și ne descoperim înfricoșați și pierduți”, a spus papa referindu-se la pandemia de coronavirus.

Suvernul pontif crede că virusul a arătat vulnerabilitatea oamenilor în fața certitudinilor ”false și superflue” în  jurul cărora și-au construit programul zilnic.

Papa Francisc a cerut catolicilor să nu-și piardă speranța în pofida temerilor și dezorientării.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. A ramas papa neomarxist fara audienta…

  • De când sunt ”audiența” papei creștinopații extremiști cu creierii spălați sau bolșevicii atei, slujbași la sputnik?

  • Asa gandesc urmasii lui Pantiusa „astia cu misticismul, n-au ce cauta pintre noi”.

  • Așa și este, ”misticismul” e una și n-are treabă cu ”urmașii lui Pantiusa” iar fundamentalismul e alta, e o patologie, la fel cum e și bolșevismul deci între sectanții creștinopați și ateii marxiști e o strânsă legătură de cuget și simțiri: și unii și alții promovează minciuna, ura, crima, hoția, slava deșartă, chipul cioplit, necinstirea femeilor și copiilor adică pe dos decât creștinismul. D-aia nici nu sunt ”audiența papei” nici unii, nici alții. Aaaa, că-și zic ei ”creștini” când sunt de fapt niște șarlatani perverși care ar fi în stare de orice nelegiuire ca să pară că sunt cineva și că-i ascultă lumea, când ei sunt niște ratați plecați cu sorcova, asta e problema lor, nu înseamnă că așa și e, că o zic ei, unii zic că sunt Hristos în persoană și acuma ce, trebuie luat în seamă orice sandilău?

  • Daca cea mai veche si mai bogata democratie de pe planeta (Statele Unite) e in pragul colapsului sanitar,Dumnezeu cu mila prin alte tari.https://www.washingtonpost.com/world/2020/03/26/coronavirus-latest-news/

  • O nenorocita de mega pandemie,potentata de o globalizare amorala,bazata extrem de mult pe China partidului comunist. https://m.timesofindia.com/world/rest-of-world/need-a-war-time-plan-to-win-the-war-against-covid-19-guterres-at-g20-virtual-summit/amp_articleshow/74834674.cms

  • “We are at war with a virus – and not winning it. It took the world three months to reach 100,000 confirmed cases of infection. The next 100,000 happened in just 12 days. The third took four days. The fourth, just one and a half,” Guterres said.
   “This is exponential growth and only the tip of the iceberg. This war needs a war-time plan to fight it,” Guterres said. 🙁

 2. Un moment foarte emoționant, până la lacrimi!!!!!!
  Doamne ce timpuri am ajuns să trăim….. :(((((((((
  Adevărul este că singura noastră speranță este la Dumnezeu sau la orice entitate doriți dumneavoastră.
  Dacă este să nu punem vreo speranță în autorități suntem morți deja. :(((((((((

 3. Mai bine deschidea visteria aia uriasa si cumpara spre donatii echipamente si medicamente la spitale!!

  • Sa nu exageram. Nu il costa nimic sa stea pe un scaun si sa spuna nimicuri DAR sa doneze pt dotari medicale……nu ai sa vezi asa ceva…banii lor sunt doar pt ei

   Dar lasa ca e bine, asa isi dau seama oamenii ce se intampla in realitate

 4. Trist moment.

 5. @Monica,Papa a donat spitalelor 30 de aparate care ajuta bolnavii sa respire.Informeazte intai.

 6. 30 de aparate ptr Vatican este o tigarã ,putea veni si cu 30 000 si nu dãdea faliment.Nu vãd manelisti prea si ultrasfintitilor Daniel ,Tudosie si etc. sã vinã cu donații.Unde sînt cãlugãrii,pustnicii ,Mama Omida si toti fãcãtorii de minuni?

 7. @Zoli, preafericitul inbuibat ce-a donat , lingurite pt. impartasanie? nici pe alea.inca nu l-au resuscitat pe Arsenie Boca, sa vezi atunci minuni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.