G4Media.ro

VIDEO O sută de artiști și membri ai Orchestrei simfonice București interpretează…

VIDEO O sută de artiști și membri ai Orchestrei simfonice București interpretează piesa „Hristos a înviat!” de acasă

O sută de artiști și membri ai Orchestrei simfonice București interpretează piesa „Hristos a înviat!” de acasă, într-un proiect muzical inedit coordonat de compozitorul Andrei Turdor, realizat prin Creart.

Piesa reunește 100 de artiști, care s-au implicat pro bono în proiect, și este compusă de Andrei Tudor pe versuri de Andreea Andrei, iar montajul este realizat de Radu Bucura.

„Ne-am gândit să creăm un moment special, care vă este dedicat din toată inima. Au răspuns cu multă deschidere la acest proiect de suflet Luminița Anghel, Paula Seling, Nico, Oana Sârbu, Adrian Daminescu, Mihai Georgescu, Doru Todoruț, George Miron, sopranele Felicia Filip, Irina Iordăchescu, Irina Baianț, Laura Bretan, tenorii Marcel Pavel, Vlad Miriță și Andrei Lazăr, Grupul Vocal Acapella (condus de George Miron) și Corul de Copii Sunetul Muzicii (condus de Cristina Manoliu). În acest moment în care toată lumea este izolată în casă și în care artiștii nu pot avea contact direct cu publicul lor, am găsit această soluție, cu totul atipică, care a reprezentat și o provocare din punct de vedere al calității audio video, înregistrările fiind realizate doar cu ajutorul telefonului mobil, fără alte accesorii tehnice. Atât artiștii, cât și orchestra au trimis gândul lor artistic direct din propriile sufragerii. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect!”, transmit inițiatorii proiectului.

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Foarte bine! De regulă, în fiecare primăvară, campania anti-BOR aduce PSD o gratută creştere în sondaje.

  2. Ba frate, n-am mai vazut atita bigotism, obscurantism si bisericisme,cred ca niciodata. Ne-am inebunit la cap? Am gasit si un termen -becalism -religios, doar marele finantator mai facea atit caz de religia lui si de biserica. E oribil. Administratorul de bloc m-a sunat sa ma intrebe daca nu vreau pasti, sa ma treaca pe lista…

    • Te deranjeaza melodia? Nu o asculta. Nu esti de acord cu administratorul, seful de scara, vecinul care vrea la biserica? Ignora-i. Daca ei nu te injura, nu-i injura nici tu. Dar e greu, nu?

  3. Clar, nici unul nu-i sănătos la cap.

  4. Atâta vreme cât Delia Matache,Bendeac și Tudor Chirilă nu au participat eu nu o sa mă uit la clip. Ei sunt feblețea mea.Imi place mult și de Caramitru junior,Moise Guran și tovarasul ăla care are 102 ani.Malin Bot, Ceaușescu,Sandy dilaul,și ceilalți din trupa unde sunt. Stau acasă fără să cânte?

  5. Fanatism, varianta ortodoxa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.