G4Media.ro

VIDEO Nicolae Ciucă explică de ce Buzăul e special: La Buzău, Munții…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: G4Media.ro

VIDEO Nicolae Ciucă explică de ce Buzăul e special: La Buzău, Munții Carpați în drumul lor de la nord la sud, cât se poate de natural și sugestiv au luat-o spre Vest / Despre șeful PNL Buzău: I se potrivește cartea lui Sven Hassel ”Camarazi de front”

Președintele PNL Nicolae Ciucă a explicat marți într-o ședință de partid de ce Buzăul e special. El a remarcat că în județul Buzău Munții Carpați cotesc spre Vest.

”Am o perioadă din viața mea profesională petrecută la Buzău și mă leagă amintiri profesionale. Toată lumea se întreabă dacă la Buzău e ceva special: La Buzău sunt speciali oamenii, locurile, la Buzău sunt vulcanii noroioși, la Buzău e singura mină de petrol din țară la Monteoru. La Buzău, Munții Carpați în drumul lor de la nord la sud cât se poate de natural și sugestiv au luat-o spre Vest. Deci iată că Buzăul are ceva special și noi trebuie să folosim această energie specială a tot ceea ce înseamnă Buzăul”, a spus Ciucă într-o întâlnire de partid desfășurată chiar în Buzău.

În același eveniment, Ciucă a spus că șeful organizației județene, Adrian Mocanu, i-a amintit de personajul ”Micuțul” din cărțile scrise de Sven Hassel, un controversat scriitor danez care a luptat în armata nazistă în cel de-Al Doilea Război Mondial.

”M-a dus cu gândul la cărțile scrise de Sven Hassel, acolo era personajul Micuțul, era în Gestapo, Imperiul Iadului, Legiunea Blestemaților și Camarazi de Front. Dintre toate aș alege titlul care să îl reprezinte pe președintele fialialei Camarazi de Front pentru că v-a adunat pe toți laolaltă”, a spus Ciucă despre Adrian Mocanu.

Vezi mai jos declarațiile lui Nicolae Ciucă:

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Și doamna învățătoare ne-a dat ca lectură pentru vacanță cartea Camarazi pe front;ne-a spus să învățăm așa preventiv și melodia M-am îndrăgostit de tine,Moscova,cântată de una Gigi Marga și de Gică Popescu sau Petrescu.

 2. Și cum mergeau ei așa de la nord către sud-sud-est, Carpații s-au ciocnit de Buzău și de buzoieni și s-au hotărât s-o apuce către vest, adică către Pitești, Târgu Jiu și unde-or vedea cu ochii, numai sa nu se oprească la Buzău. Romanul s-a născut (geo)poiet.

 3. iar i-a scris cineva un ‘discurs’ imb3cilului imbuibat.

 4. Și munții au luat-o spre vest numai voi ați cotit-o spre est, cu frații voștri pesediști.

  • 👍👍👍

  • Deh, dacă le-a plăcut gaura covrigului buzoian!

 5. Se vede că băiatul ăsta n-are de lucru!

 6. Vai de capul poiatului naționale Ciucă, cât lirism, de la nord la sud prin vest. A uitat din păcat că după vest vine din nou un drum al Carpaților către nord, al Carpaților occidentali.

 7. Dacă până și Carpații s-au speriat de buzoieni… vă dați seama ce oameni unul și unul…

 8. Și șeful pnl Buzău… A umblat prin partide ca munții Carpați pe hartă. Unde am ajuns, fraților!!!

 9. Dl. Ciuca confirma inca o data ca se pricepe la orice altceva decat la politica. Limbajul dumnealui este unul de lemn, exprimarea verbala este una rigida, iar in incercarea de a parea interesant (ca sa compenseze probabil lipsa de know-how politic) dansul de pierde in propriile cuvinte pompoase sau mai putin pompoase.
  Dupa parerea mea nu indeplineste profilul pentru o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale. La un asemenea nivel nu ar trebui sa fie permise asemenea gafe verbale.