G4Media.ro

VIDEO Momente dramatice: Oamenii se sufocă și plâng din cauza gazelor lacrimogene…

VIDEO Momente dramatice: Oamenii se sufocă și plâng din cauza gazelor lacrimogene lansate de jandarmi

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. RUSINE pt Jandarmeria Românã pt ca au folosit gaz lacrimogen + alte mijloace pt a apăra un guvern de penali si marionete care n-au nici un pic de rusine…le-am dat votul nostru pt a ne conduce si pt a ne reprezenta cu demnitate in Europa , dar cu tot ce face guvernul este sa-si scape hotii din rândurile lor inventând legi pt hoti!!!
    Acele „imbunãtãtiri” a legea pensiilor fac din aceasta o lege nesostenibilã de bugetul tãrii.Modificarile sunt frumoase dar…..nu pit fi sustinute de numãrul mic de cotizanti activi pe care îi are România in prezent si probabil tot mai redus in viitor pt ca încã se pleacã din România .
    HAIDETI CA DE ACUM IN COLO SA NU MAI RESPECTAM ZIUA JANDARMERIEI ROMÂNE PT CÃ NE-AU ARÃTAT INCÃ O DATÃ CA SINT SLUGI SI NU PATRIOȚI !!!!!

  2. acesti militieni, baieti de baieti, cu salariu asigurat de la buget de stat, batausi fara prea multa carte, cu pensie asigurata la 45 ani…ptr stres si efort…fac doar ce li se transmite, fiind complici unui sistem mafiot condus de infractori si celule straine de interesul national si care nu respecta constitutia si poporul suvera. servitorii populatiei s-au tranasformat in stapini…cu aere. de astia nu poti scapa decit prin forta, parerea mea..

  3. Garzile pretoriene PSD s-au purtat de o brutalitate ne mai vazuta. Au folosit gazarea ca niste adevarati nazisrto

  4. VOI ! trimteti bani ,cat mai multi bani. NOI ,am marit pensiile parintilor si bunicilor vostri. Care ne sustin in a va rupe oasele, daca nu ne lasati sa furam. Clar ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.