G4Media.ro

VIDEO: Momente de groază pentru membrii unei familii surprinse în casă de…

VIDEO: Momente de groază pentru membrii unei familii surprinse în casă de potopul care a măturat un sat din Alba

Imagini teribile ale potopului care a lovit satul Răchita din județul Alba arată disperarea unei familii cu cinci membri, în momentul în care valea din fața casei lor s-a umflat, măturând totul în cale. În casă se aflau și doi copii: un băiețel de șapte ani și o fețită de șase, care s-au speriat îngrozitor și care încă nu și-au revenit complet. Pe filmare se aud strigăte disperate.

”Dacă vine iară apa, mami! Așa îmi spune copilul. Plânge de fiecare dată când își amintește” ne spune mama acestuia.

Oamenii au reușit să se evacueze, dar au pierdut tot. Structura de rezistență a casei a fost afectată, astfel că nu mai pot intra în ea, iar apa le-a luat tot.

Cei mici, sunt triști pentru jucării: aveau minge, biciclete, mașinuțe și păpuși. Cei mari, sunt triști pentru că nu mai au nici măcar haine cu care să îi îmbrace.

Miercuri, familia respectivă urma să primească un container în care să locuiască, alături de alte familii afectate de inundație.

Sursă: Alba24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Nooo … Pai d’apai ca’i urjie…. Noooo … Pai d’apai ca aproape ca li’e rupe stanoaga die la podirisca , nooo… no pai d’apai ca Sfarfalica planjie cu taătă lacrimile , noooo… pai d’apai tu … pe la minutu ‘ 1:29 din 3 minute + din filmuletz… no … In loc sa il arunci pe Moise ala micu de planjie ,cie daca ii mai niegru , asa, sa il arunci in copaita aia albastra din spatele cășii , da , aia de e ca ligheanu’ , poate scapa macar Moisică ala micu , ca cine stie cie o face el că câd o fi mare … nooo … pai d’apai stai si filmiaza in continuare cu Spartfonu’ … nooo… puatie ajunjeț la stiri si se imoționiaza Gădea la Hantena pana la lacrimi de crocodil sa va faca un tiledon die ala … nooo …

  Vezi viitura ?!?! Fugi, prale!!!!! …. Hafli tu dupe, cie s’o inamplat cu coshiaba … NOOOO ???….

 2. Exemplara mobilizarea comunităților in România… poate reușește vreun ong sa le repare măcar cacastoarea din fundu’ curtii.

 3. Bine ca nu mai erau in casa cand s-a surpat.
  Aveau toate motivele sa fuga din casa mancand pamantul, nu sa stea sa filmeze, cu bietii puradei in jurul lor chirăind disperati.
  Cred ca au avut mai mult noroc decat minte.

 4. Acest caz este dovada vie ca regularizarile de cursuri de apa, obiectul de activitate al celei mai corupte si nocive institutii, Apele Romane, nu rezolva cu nimic problema inundatiilor, ci din contra. Uitati-va bine, se vede clar ca paraul era regularizat, betonat sinistru. Si nu a folosit la nimic. Doar metodele din Occident, bazate pe renaturare, infrastructura verde, etc, pot sa diminueze pagubele, riscurile, la inundatii. Dar tovarasii de la Apele Romane nici nu vor sa auda, pentru ca, daca ar adopta metodele contemporane, firmele lor de curte n-ar mai primii milioanele de euro pe care-i primesc pentru regularizari, si care apoi ajung la partid.

 5. Pai toate padurile taiate in alba si duse la Sebes…alea va lipsesc acum?

 6. Incredibil cat de multe gunoaie, in mare parte din plastic sunt in apa aia. M-a frapat acest lucru cand am fost in Apuseni anul trecut. Venind de la Cluj am vazut cate o cutie de bere sau sticla de plastic pe marginea drumului la aproape fiecare 5m. Suntem frate cu codrul pe dracu. Codrul ar prefera daca ar putea sa nu fie nici un fel de ruda cu astfel de primitivi .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.