G4Media.ro

VIDEO Ministrul spaniol de Interne regretă că România și Bulgaria nu au…

sursa foto: Pexels

VIDEO Ministrul spaniol de Interne regretă că România și Bulgaria nu au intrat în Schengen: „Apărăm extinderea spațiului european de liberă circulație pentru a continua consolidarea unei Europe fără frontiere interne”

Ministrul spaniol de Interne, Fernando Grande-Marlaska, regretă faptul că România și Bulgaria nu au aderat la spațiul Schengen, conform unei postări pe Twitter.

„Fernando Grande-Marlaska regretă că încorporarea României și Bulgariei la #SchengenEU nu a avut loc. Ministrul de Interne apără la Bruxelles extinderea spațiului european de liberă circulație „pentru a continua consolidarea unei Europe fără frontiere interne”, se mai arată în tweetul citat.

La rândul său, George Bologan, ambasadorul României în Spania, „mulțumește Regatului Spaniei pentru sprijin și prietenie”.

„Îi mulțumim ministrului Marlaska pentru coerența și viziunea sa europeană! Libera circulație înseamnă întărirea dezvoltării economice a UE, încrederea și mai multă relevanță a unității noastre politice”, a scris pe Twitter George Bologan.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. …urmeaza sa vorbim si aceeasi limba, presupun.
    Nu poți sa ai ordine cu cineva cu care nu poti discuta logic.
    Avem noi in romania niste exemplare, fara acte – desigur

  2. Trimiteti condoleantele bovinei de la cotroceni. Asta se lupta doar pentru interesele lui marunte, in rest nu il intereseaza. Presedintia astuia este un dezastru national. A dat drumul la toate solicitarile hotilor interni si intrnationali realizand „România esuata” ( citat din discursul odiosului).

  3. Rog G4media să promoveze public ideea desființării graniței dintre România și Bulgaria și nu decuplarea lor. Ce rost mai au vămile dintre cele două țări ? Poate atunci se vor trezi și cei care ne țin separați de restul Europei.