G4Media.ro

VIDEO Ministrul Aurescu a deschis lucrările Forumului Tinerilor din cadrul Comunităţii Democraţiilor.…

Captura Vide: Forumul Tinerilor/Comunitatea democratilor/Bogdan Aurescu

VIDEO Ministrul Aurescu a deschis lucrările Forumului Tinerilor din cadrul Comunităţii Democraţiilor. România asigură președinția Comunității Democraților până în 2021

Lucrările Forumului Tinerilor din cadrul Comunităţii Democraţiilor – cu tema „Interconectarea tinerilor lideri din statele democratice” a fost deschis de ministrul  Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Evenimentul este organizat de Ministerul Afacerilor Externe şi Comunitatea Democraţiilor (CoD), în contextul exercitării preşedinţiei române a Comunităţii Democraţiilor în perioada 2019 – 2021.

A fost adoptată „Declaraţia Tinerilor”

„Statele democratice trebuie să lucreze împreună pentru a oferi cele mai bune rezultate, iar astăzi, mai mult decât oricând, implicarea tinerilor – adică a dumneavoastră, ca lideri ai generaţiei dumneavoastră -, este esenţială pentru viitorul nostru comun. Problemele care au fost incluse, în ultimii ani, pe agenda ONU, cum ar fi schimbările climatice, securitatea cibernetică sau un nou regim pentru spaţiul cosmic, vor fi probleme stringente ale societăţii în care veţi trăi. Următorii paşi ar trebui să ne permită crearea unui nou multilateralism pentru secolul XXI, nu numai mai eficient, ci şi mai inovator şi pragmatic”, a afirmat ministrul, în deschiderea evenimentului. El le-a transmis tinerilor că implicarea lor este esenţială.

 

Sursa Foto: Captura video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Credeam ca Aurescu se ocupă de probleme serioase….!