G4Media.ro

VIDEO Militarul Mahmoud Al-Werfalli a fost împușcat mortal miercuri. Lider al Armatei…

Sursa foto: libyaobserver.ly

VIDEO Militarul Mahmoud Al-Werfalli a fost împușcat mortal miercuri. Lider al Armatei Naţionale Libiene, Al-Werfalli avea două mandate de arestare emise de Curtea Penală Internațională

Militarul libian Mahmoud Al-Werfalli, vizat de două mandate de arestare de către Curtea Penală Internaţională (CPI), a fost împuşcat mortal miercuri în timp ce se afla în maşina sa la Benghazi (estul Libiei), a anunţat o sursă de securitate, conform Agepres, care citează AFP.

Acest membru al forţelor loiale mareşalului Khalifa Haftar, lider de facto în estul Libiei şi al autoproclamatei Armate Naţionale Libiene (ANL), a fost ”ucis împreună cu vărul său de bărbaţi înarmaţi şi neidentificaţi care au deschis focul asupra maşinii sale (…) în centrul oraşului Benghazi”, a declarat sursa citată, sub rezerva anonimatului.

Răniţi grav, Al-Werfalli şi vărul său au decedat la sosirea la Centrul medical din Benghazi, situat lângă locul atacului, potrivit unei alte surse de securitate.

Al-Werfalli a fost acuzat de Curtea Penală Internaţională de ”crime de război, tortură, tratament crud, crime împotriva umanităţii şi alte crime”, notează AFP.

Sursa Foto:libyaobserver.ly/ Mahmoud Al-Werfalli si Khalifa Haftar

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Paguba in ciuperci

  2. „Militarul”? Altceva n-ati gasit? Acolit al lui Haftar, sef de banda etc si voi „militarul”. Mai copii mai.