G4Media.ro

VIDEO Manifestații împotriva restricțiilor anti-Covid în Estonia, după ce guvernul a reintrodus…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Manifestații împotriva restricțiilor anti-Covid în Estonia, după ce guvernul a reintrodus reguli mai stricte împotriva pandemiei / Procentul de vaccinare e de 55%

Mii de estonieni au protestat sâmbătă împotriva măsurilor planificate de guvern pentru a stopa răspândirea noului coronavirus în urma creşterii numărului de infectări, informează Agerpres, care citează dpa.

Manifestanţii s-au adunat în capitala Tallinn pentru a-şi exprima furia faţă de vaccinările obligatorii şi noile restricţii anti-COVID-19.

Unii din participanţii la mitingul din Piaţa Libertăţii purtau steaguri şi afişe, dar aproape niciunul nu purta mască de protecţie, potrivit fotografiilor din presa estoniană.

Guvernul a reintrodus reguli mai stricte împotriva pandemiei pentru a controla răspândirea virusului. Începând cu 25 octombrie, în multe zone se vor aplica dovada vaccinării sau a recuperării de pe urma COVID-19, precum şi cerinţe mai stricte de purtare a măştii de protecţie.

Noile reglementări permit „doar celor care au fost complet vaccinaţi sau care au contractat şi s-au recuperat după COVID-19 să ia parte la evenimente şi activităţi controlate”, a spus cancelaria de stat într-un comunicat.

În Estonia, situaţia s-a înrăutăţit în ultimele săptămâni. Cu 1.643 de cazuri, numărul de noi infectări înregistrat sâmbătă a ajuns la nivelul atins în timpul valului de îmbolnăviri din martie.

Cifrele oficiale arată că în ultimele 14 zile s-au înregistrat aproximativ 1.238 de noi infectări la 100.000 de locuitori. Estonia are una din cele mai mari rate de infectare din Europa.

Aproximativ 55% din cei 1,2 milioane de locuitori sunt complet vaccinaţi împotriva COVID-19.

Sursa foto: Captură video

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Atât în Estonia cât și România, după venirea reprezentantei OMS, au început restricțiile draconice

  2. 80% din probleme sunt generate de 20% dintre indivizi

    • Si nu ar fi mai simplu si mai eficient ca acei 20% indivizi de genu AUR Simion, Sosoaca, si AUR sa ie pur si simplu exterminati? nU INTLEG DE CE TREBUIE CA SOCIETATEA DIN CAUZA UNOR ASTFEL DE INDIVIZI SA ACCPETE SA SE INVARTA IN CERCUL VICIOS AL PROBLEMELOR, IN LOC SA EXTERMINE pe cei ce genereaza problemele? In natura, orice grupare ca-s lupi, hiene, lei, ursi, etc, Liderul, elimina pe cei ce genereaza probleme haitei.

  3. Si in Romania si in Estonia colcaie influenta putinistei Rusii… plus ortodoxismul…

    • Jivină anticreștină, marș la islam.

    • Estonia sunt si ei ortodoxoizi? Păi atunci normal că sunt aiuriți si ăia…..pfffffffff…..