G4Media.ro

VIDEO Jurnaliștii TVR, prinși între rafale de focuri în Kupiansk, în regiunea…

sursa foto: Captură video TVR

VIDEO Jurnaliștii TVR, prinși între rafale de focuri în Kupiansk, în regiunea Harkov/ Echipa nu a fost rănită, dar militarii ucraineni le-au cerut să părăsească zona de urgență/ Zona este bombardată intens de ruși după ce au pierdut controlul asupra ei

Jurnaliștii TVR au fost prinși între rafale de focuri la intrare în orașul ucrainean Kupiansk, la graniță cu Rusia, transmite postul public de televiziune. Niciun membru al echipei nu a fost rănit, dar militarii ucraineni le-au cerut să părăsească zona de urgență. Echipa TVR era formată din reporterul Alex Costache, cameramanul Bogdan Militaru și șoferul Dorel Oancă.

Rușii bombardează masiv zonele pe care le-au pierdut în favoarea ucrainenilor, printre care se numără și Kupiansk, din regiunea Harkov. Kupiansk a fost un centru logistic foarte important pentru ruși, iar pierderea orașului a reprezentat o lovitură importantă pentru armata invadatoare.

În momentul exploziei care a avut loc la doar 20 de metri de ei, conform ghidului ucrainean, Andrei Kovalenko, jurnaliștii s-au trântit la pământ, apoi, într-un moment de respiro au urcat în mașină și au plecat din zonă.

 • „Sunt bombardamente puternice chiar în acest moment, iar militarii ne-au spus să stăm culcați pe jos. Acum trebuie să plecăm. Ne-au spus să plecăm imediat”, a transmis reporterul TVR, Alex Costache.

Citește reportajul TVR aici. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Fără rautate: am mai văzut niște scene asemănătoare în decembrie 1989 pe la piața aviatorilor.

 2. Disclaimer: nu consider ca luptele din Ucraina sunt inventate, sunt chiar serioase
  Dar sa fim seriosi. Cine mai are incredere in presa ca nu regizeaza scenele astea?

  • Intelegi pe drq
   De ai înțelege, nu ai scrie comentarii atât de aberante. Vorbești fix ca rușii : la Bucea totul a fost regizat. Penibile făpturi sunteți.

 3. Înțeleg ca un jurnalist să caute Senzaționalul….dar nu cu prețul vieții. Kupiansk e chiar în bătaia puștii. Sper că merită.

 4. adelin petrisor mai facea chestii din astea prin afganistan. ii punea pe soldatii romani sa simuleze un atac si zicea ca tocmai a inceput un schimb de focuri bla bla bla.

  daca impuscaturile veneau din fata, de ce reporterul s-a ascuns in lateralul masinii si nu in spatele ei? iar cameramanul nu se ascunde deloc, el filmeaza din fata masinii sa se vada numarul tvr si reporterul culcat pe jos. hai ma…

 5. Cred ca rusiinu du-au dat seama ca trag intra-i lot

  • Bre nene, ori pui ochelarii pe nas când scrii ori nu mai scrii. Că mi-a luat ceva timp să înțeleg ce ai vrut să spui și este ok.

 6. … in teritoriile eliberate. Ha ha …

 7. Cred ca rusii trag de frica .. dau inapoi si trag pt a mentine o distanta intre ei care fug si ucrainienii care vin din urma

 8. Ar trebui sa va documentati mai bine Kupiansk nu este la granita cu rusia ci la limita de demarcare a frontului, pana la granita cu Rusia mai sunt zeci de km daca nu chiar spre o suta.