G4Media.ro

VIDEO INTERVIU Kurt Weber, director Horváth: României îi lipsește o strategie, nu…

VIDEO INTERVIU Kurt Weber, director Horváth: României îi lipsește o strategie, nu să propunem proiecte doar pentru că există într-un sertar / Va fi foarte greu să folosim toți banii din PNRR

Marile probleme ale României sunt că îi lipsește o strategie în multe domenii, inclusiv în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), și că nu are capacitate de a face proiecte, motive pentru care va fi foarte greu să folosim toți banii din PNRR, spune, într-un interviu pentru Economedia, Kurt Weber, directorul general al Horváth România.

Prin ce schimbări au trecut (sau nu) companiile românești în pandemie, cum a avut loc digitalizarea și ce vine nou în piața muncii, dar și despre alte probleme pe care le are PNRR-ul românesc, una dintre marile șanse de dezvoltare pentru țara noastră, povestește Kurt Weber în interviul video de mai jos.

Vezi integral interviul VIDEO cu Kurt Weber, director general al Horváth & Partners România:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. „Va fi foarte greu să folosim toți banii din PNRR”??!
  Va fi IMPOSIBIL!
  Nici 25% nu va reusi Romania sa aduca in tara din suma vanturata la TVuri in campania pentru sefia PNL de prezidentul Haos Werner Iohannis si de zombilitic, respectiv din cele aproape 30 de Miliarde Euro!!
  IMPOSIBIL, fix cum NU au facut nimic timp de 1 An de zile din maretele REFORME promise in Programul de guvernare al aliantei PNL-USR-UDMR 2020-2024!
  NIMIC din cele 269 de Pagini din maretul Program de guvernare al aliantei mincinoase si incomppetente!

 2. PE CINE INSTERESEAZA PNRR ?
  CREDITE, PNDL, ASTA II INTERESEAZA. NU-I INTREABA NIMENI DE NIMIC !

 3. Spune foarte corect:
  „Vedeți acest PNRR ca o colecție de deziderate reunite într-un document?
  Horvath: „Înțeleg că s-a lucrat la acest plan și toată lumea a contribuit la colectarea acestor idei. Am doar informații publice, dar impresia mea din afară este că s-a adunat o colecție de lucruri de dinainte – bune, mai puțin bune, cum erau. Sunt foarte puține idei noi, propuneri noi. În plus, LIPSESC Strategii, Planuri, lucruri pentru DEZVOLTAREA diferitelor Sectoare ale Economiei. Dacă NU ai așa ceva, e foarte greu să generezi așa, din scurt o listă proiecte ce ar avea impact bun pentru dezvoltarea unui sector și care s-ar preta pe așa schemă de finanțare.”

  Am spus eu de multe ori: in Romania, Ministrii sunt pompierii de serviciu, ei REZOLVA exclusiv probleme curente in Minister, ca pompierii!
  Ministrii Romaniei NU fac Strategii, Planuri de DEZVOLTARE a domeniului, fiecare sta linsitit in Minister si nici un Premier NU le cere asa ceva!
  NIMIC, desi asta TREBUIE sa FACA Ministrii fiecare pe domeniul lui!
  Din acest motiv, mult promisele REFORME din Programul de guvernare al aliantei 2020-2024 LIPSESC cu desavarsire, NU a demarat nici o Refoema, in nici un domeniu, nici un Ministru NU a prezentat public sau pe Site-ul Minsiterului pe care il conduce vreo Reforma!
  Tineti minte ce a raspuns zombie de fiecare data cand Jurnallistii l-au intrebat DACA a primit Planurile de Redresare a Companiilor de Stat cerute de Premier inca din Decembrie 2020 cand s-a instalat guvernul condus de Fl Citu?
  Raspunsul a fost de fiecare data: NU!

  REFORMA= Transformare, SCHIMBARE politică, economică, socială, cu caracter limitat sau de structură pentru a realiza un progres, o imbunatatire pe un domeniu.

  Incompetentii zombilitici NU au competentele si capacitatea de a SCHIMBA Romania, de a face Reformele promise!
  Asta a spus si Comisia Europeana in fiecare Raport Anual cand a analizat performantele slabe ale Romaniei in absorbtia fondurilor de la UE incepand cu aderarea din 2007, cauza identificata e SLABA CAPACITATE Admisnitrativa a Romaniei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.