G4Media.ro

VIDEO Incendiu la locomotiva electrică a unui tren Regio care circulă pe…

sursa foto: Facebook/ CFR Călători

VIDEO Incendiu la locomotiva electrică a unui tren Regio care circulă pe ruta București-Arad, în zona de triaj a gării Videle / Focul s-a extins și la un vagon / 250 de călători s-au autoevacuat

UPDATE 16.41: Incendiul de la locomotiva electrică din zona de triaj a Gării Videle de miercuri s-a extins şi la un vagon de călători, 250 de persoane s-au autoevacuat şi nu a fost nimeni rănit, informează ISU Teleorman, relatează Agerpres.

„Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului şi a afectat parţial şi un vagon de călători”, precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, focul este localizat şi pompierii acţionează pentru lichidarea acestuia.

După stingerea focului, pompierii vor stabili cauza probabilă care a provocat incendiul.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit, miercuri, la locomotiva electrică a unui tren Regio care circulă pe ruta București-Arad, în zona de triaj a gării Videle.

Prompierii au intervenit cu trei mașini de stingere.

„Astăzi, 22 iunie 2022, la trenul IR 349 care circulă pe ruta București Nord (plecare 13:25) – Arad s-a produs un început de incendiu la locomotivă, la intrarea în stația Videle. Personalul feroviar a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, avizând serviciul 112 și acționând cu stingătoarele din dotare. Echipa de intervenție specială s-a deplasat la fața locului și a luat toate măsurile necesare pentru limitarea efectelor începutului de incendiu”, a anunțat CFR.

Conform sursei citate, siguranța și securitatea celor 250 de pasageri și a personalului nu au fost puse în pericol.

Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași sunt preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va fi remorcat de altă locomotivă.

Cauzele incendiului vor fi stabilite de comisia de cercetare.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bine ca preturile sunt cum sunt. Pe langa asta, trebuie sa fii norocos sa gasesti un controlor impertinent. Cei mai multi sunt mai mult decat atat. Mi se pare efectiv una dintre cele mai sub mediocre semnaturi ale statului nostru acest CFR. Si cel mai interesant e ca problemele nu sunt doar de acum, ci din comunism. Conditiile de atunci erau la fel de submediocre, dar nu aveam termen de comparatie. Mai mult, am avut si un mega tun tras pe linia Bucuresti Craiova, aspect care se mai AUDE azi, linia fiind extrem de zgomotoasa pentru ca s-au folosit sine mai scurte.

    • Mai sunt trenuri private: ale Regio Călători, Transferoviar, Interregional. Circulă în România peste tot.

  2. Tren Regio Bucuresti Arad
    Frumos

  3. Nicio zi fără incendii!

  4. Tren ir 349,nu tren regio !eu știu că nu este nici o diferență decât de cifra i !!!!condițiile sunt aceleași adică jalnice !dar cu i,aducă ir preturile sunt altele !nu ar fii rău să vă informați înainte să publicați ceva !!!