G4Media.ro

VIDEO FOTO Milano, în sărbătoare / Suporterii au invadat Piața Domului /…

Sursa foto: G4Media

VIDEO FOTO Milano, în sărbătoare / Suporterii au invadat Piața Domului / Sâmbătă seara se desfășoară finala Champions League, joacă Inter și City / În 7 ore au fost cumpărate 43.000 de bilete pentru italienii care vor să vadă meciul pe San Siro

Inter Milano o întâlneşte sâmbătă, de la ora 22 pe Manchester City, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, în finala Champions League, iar Milano, dar întreaga Lombardia e în sărbătoare.

Clubul italian a pregătit un ecran gigant pe stadionul său San Siro, iar 43 de mii de bilete, pentru accesul pe stadion, au fost vândute în 7 ore.
În Piața Domului, centrul orașului, va fi petrecerea în cazul în care echipa va câștiga finala Champions League.  Domul din Milano, construcție care a fost începută acum 637 de ani, este protejată de forțele de ordine, iar fanii s-au adunat în interiorul „Galleriei Vittorio Emanuele II”  galeria comercială a orașului din secolul al XIX-lea, numită după Victor Emanuel al II-lea al Italiei, unificatorul și regele Italiei. Aceasta adună cele mai luxoase branduri din lume, însă acum au lăsat loc tifosilor. Fotbalul are prioritate, în Milano, astăzi. S-au aprins artificii și fumigene, iar atmosfera e incendiară.

Fiecare localitate din nordul Italiei organizează în oratorii (inițial o încăpere rezervată rugăciunilor, dar transformate de-a lungul timpului în terenuri de sport și locuri de întâlnire a comunității) vizionarea meciului de fotbal.

Magazinul Inter din Galleria Passarella a fost luat cu asalt sâmbătă și s-au format cozi lungi, întinse pe zeci de metri, pentru a cumpăra orice ce amintește de Inter.

Sursa foto: G4Media

Amintirea cea mai dragă a milanezilor te trimite pe Santiago Bernabeu, stadionul din Madrid, unde în 22 mai 2010, Inter a învins Bayern Munchen cu 2-0 și a câștigat a treia (și deocamdată ultima) Ligă a Campionilor.

José Mourinho conducea echipa de pe banca tehnică, iar acesta era ultimul său sezon la nerazzurri. A fost anul Tripletei.

40 de mii de italieni, cei care sunt considerați cei mai norocoși, sunt deja la Istanbul, în așteptarea meciului.

Stadionul Olimpic din Istanbul are o capacitate de 82.300 de locuri, iar fanii celor două echipe au primit un număr egal de bilete pentru ca o a treia parte să fie distribuită spectatorilor din Turcia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...