G4Media.ro

VIDEO Urs filmat la marginea unei păduri din Sinești, jud. Ialomița, care…

Sursa foto: G4Media.ro

VIDEO Urs filmat la marginea unei păduri din Sinești, jud. Ialomița, care se află la nici 20 de km de București. Șeful fondului de vânătoare: „Confirm. Împreună cu Jandarmeria facem monitorizari”

Duminică seara, în jurul orei 19.00, la marginea pădurii Sinești din județul Ialomița, în apropierea drumului E85, pasagerii unei mașini au observat un urs care se odihnea în iarbă. După ce au sunat la 112 pentru a semnala prezența animalului sălbatic, oamenii au scos telefonul pentru a-l filma. Din imagini, se poate observa cum ursul, în momentul în care a simțit prezența oamenilor, se retrage în pădure.

VIDEO Urs pe marginea drumului

Informația a fost confirmată pentru G4Media.ro și de către șeful fondului de vânătoare care împreună cu jandarmii din Ialomița monitorizează zona.

„Vă confirm faptul că pe fondul nostru de vânătoare a fost văzut un urs. După ce persoanele au sunat la 112 să semnaleze că au văzut un urs la marginea pădurii Sinești, Jandarmeria Ialomița s-a deplasat la fața locului, însă ursul nu a mai fost observat. În zona se fac monitorizări de către jandarmi împreună cu reprezentanții asociației de vânătoare.”, a declarat pentru G4Media.ro, Cătălin Eliad, șeful Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv „Vulturul”.

Anul trecut în iunie, un alt urs a fost filmat într-o pădure din Ilfov, localitatea Ciolpani, care se află la aproximativ 30 de km de Capitală. VIDEO: Urs pe marginea drumului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Acum suntem ocupati cu Crevedia si drogatii care sofeaza. Am uitat deja de centrele de batrani. Cand in Bucuresti ursul va rani un copil nesupravegheat de parinti deontologii vor despica firul in patru si vor cauta vinovatii. Dar pana atunci mai e timp.

  2. Omorati naibii dihania inainte sa se hraneasca cu copii!