G4Media.ro

VIDEO După răpirea în Mali a jurnalistului francez, Olivier Dubois, a fost…

VIDEO După răpirea în Mali a jurnalistului francez, Olivier Dubois, a fost deschisă o anchetă care vizează acțiuni de terorism

O anchetă pentru „răpire în bandă organizată” şi „în legătură cu o acţiune teroristă” a fost deschisă după răpirea în Mali a jurnalistului francez Olivier Dubois, a anunţat Parchetul naţional antiterorism (Pnat), confirmând informaţii publicate de ziarul Le Monde, relatează Agerpres.

Această investigaţie, care se desfăşoară în mod clasic atunci când un francez este răpit în străinătate, a fost deschisă după confirmarea miercuri a răpirii acestui jurnalist de către Grupul de sprijin pentru islam şi musulmani (GSIM), la începutul lunii aprilie.

Un jurnalist francez răpit luna trecută de militanţi islamişti în oraşul Gao din nordul Mali a apărut într-o înregistrare video în care face apel la autorităţile franceze să facă tot ce pot pentru a-l elibera, notează Reuters.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cel din poza este rapitorul ?

    • e jurnalistul, evident😉 altfel monsieur Dubois era un freelancer. am înteles că lucra la o anchetă jurnalstica pentru Le Point. era specializat pe t.e.r.o. televiziunile franceze spun că s-a urcat in maşina unui intermediar care l-ar fi dus la un interviu ..cu un şef local trrist şi dus a fost.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.