G4Media.ro

VIDEO Șoferul unui microbuz de transport public din Bacău care a lovit…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Șoferul unui microbuz de transport public din Bacău care a lovit cu pumnii o bătrână a fost reținut

Update 17.36: Șoferul a fost reținut de autorități, potrivit informațiilor G4Media

Articol inițial: Unui băcăuan de 56 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice după ce o filmare apărută pe Facebook îl arată lovind o femeie, într-un microbuz, relatează Bună Ziua Bacău.

Din imaginile filmate de un martor, pare că femeia ar fi vrut să stea în picioare, iar șoferul microbuzului îşi pierde cumpătul, o înjură și o lovește cu pumnii în cap.

După ce materialul video a fost făcut public, poliţiştii l-au identificat pe șofer și caută persoana care a fost lovită de către acesta.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, transmite IPJ Bacău.

Șoferul lucrează de ceva timp pe ruta Bacău – Onești, și, potrivit jurnaliștilor băcăuani acesta  este cunoscut ca fiind recalcitrant.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Păi, încă mai lucrează?! fenomenul este posibil pentru că miopia polițienilor este evidentă în cazul firmelor de transport; nu văd starea deplorabilă a microbuzelor, nu văd persoanele care circulă în picioare, peste nr. autorizat, nu văd opririle neregulamentare prin care obligă mașinile din spate să-i depășească peste linia continuă, nu văd nerespectarea programului (neafișat) etc

  2. România de subzistenta: mergem cu Maxi-Taxi ca în lumea a-3-a pentru ca nu suntem în stare sa facem un transport comun adecvat, falimentăm CFR-ul ca sa nu facem tren metropolitan și ajungem la nervi, pumni.
    Apoi mai avem statul care trebuie sa verifice starea mașinilor astea, sa dea amenzi. Totul pe șpagă, pe mică înțelegere, în România educata se trăiește intr-o complicitate generalizată.

  3. In alte tari europene soferii sunt obligati prin lege sa se asigure ca toti calatorii si-au ocupat locurile pe scaun ,desigur. Altfel sunt pasibili de a suporta rigorile legii in caz de accidente. Exclusa este insa atitudinea primitiva , inadmisibila si condamnabila a soferului in cazul de fata. Sa suporte consecintele.

  4. un animal e mai selectiv in atacuri , cat despre batrana cine stie ce osteopatii avea de nu stătea bine jos ! Daca se intampla asta in vest cred ca si administratorul firmei era arestat si firma desființată !

  5. Acum, stau stramb si judec drept, pentru toti comentatorii anteriori: Cum draqului nu a sesizat nimeni ca acel microbuz era plin de oameni (inclusiv barbati) si nimeni, dar absolut nimeni nu a luat alta atitudine decat niste „lasati-o” dar si alea anemice si mai mult de necaz ca nu pleaca o data microbuzul. Ma si mir ca s-a mai auzit un „Ehehehe”, acolo, ca deja ala o luase la vale. Deci, da, n-avem politie, omul era un animal, dar oamenii? Oamenii prezenti ce faceau? Concluzia: nu avem nimic ca lumea pe aici, dar si mai important, se pare ca nu avem nici oameni pea multi pe aici prin Romania.