G4Media.ro

VIDEO Demi Moore a publicat imagini de la aniversarea lui Bruce Willis

Sursa foto: Facebook/ Bruce Willis

VIDEO Demi Moore a publicat imagini de la aniversarea lui Bruce Willis

Familia lui Bruce Willis l-a sărbătorit, duminică, la împlinirea vârstei de 68 de ani. Pe Instagram, Demi Moore a publicat un videoclip de la petrecere, la o lună după ce actorul a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală, relatează News.ro.

„La mulţi ani, BW!”, a scris Demi Moore alături de videoclipul în care întreaga familie îi cântă „La mulţi ani”.

„Te iubesc şi ne iubesc familia”, continuă actriţa din „Ghost”. „Vă mulţumim tuturor pentru dragoste şi urările călduroase – cu toţii le simţim”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Căsătoriţi din 1987 până în 2000, Demi Moore şi Bruce Willis au trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah. Cea mai mică a vorbit şi despre boala tatălui ei pe reţelele de socializare: „Aceasta zi nu este neapărat uşoară (…) durerea noastră este cea care arată profunzimea dragostei pe care o avem pentru cineva. Aşa că încerc să le salut pe amândouă astăzi”.

„Durerea este un preţ pe care voi fi mereu dispusă să-l plătesc pentru a simţi o astfel de iubire”, a scris ea alături de o fotografie în care apare în copilărie, dormind pe umerii tatălui ei.

Emma Heming Willis, care s-a căsătorit cu actorul în 2009 şi cu care are două fiice (Mabel şi Evelyn), a postat şi ea mesaje pe reţelele de socializare. În special un videoclip în care le mulţumeşte fanilor: „Am momente de tristeţe, în fiecare zi. De durere în fiecare zi. Şi chiar o simt astăzi, de ziua lui”.

La începutul anului trecut, Bruce Willis şi-a anunţat sfârşitul carierei de actor dezvăluind că are afazie, o boală degenerativă care afectează abilităţile cognitive. Luna trecută, a fost dezvăluit diagnosticul, demenţă frontotemporală.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. din cele 4 personaje din poza, mi se pare ca bruce willis e cel mai sanatos la cap…