G4Media.ro

VIDEO Cum își imaginează Kadîrov că va semna Zelenski actul de capitulare…

captura twitter

VIDEO Cum își imaginează Kadîrov că va semna Zelenski actul de capitulare a Ucrainei, în fața sa

Președintele cecen Ramzan Kadîrov a postat pe Telegram un videoclip parodie în care îl obligă pe președintele Volodimir Zelensky să semneze predarea Ucrainei către Rusia, potrivit BFM TV.

Videoclipul de propagandă, cu o durată de un minut și 18 secunde, a apărut pe canalul Telegram al dictatorului cecen. Imaginile arată o sosie a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski stând la masa prezidențială, cu cămașa kaki care îl caracterizează, în timp ce, în spatele său, un bărbat din afara cadrului îi pune mâna pe umăr.

Vizibil speriat, falsul Zelenski citește un discurs:

„Dragi cetățeni! Eu, președintele interimar al Ucrainei, comandantul-șef al forțelor armate, aprob capitularea necondiționată a tuturor forțelor noastre armate de pe uscat, de pe mare și aeriene”, declară actorul, imitând vocea lui Zelenski.

Tremurând, sosia continuă să anunțe, în decurs de o lună, „demilitarizarea și denazificarea completă a Ucrainei”, înainte de a se corecta, „imediat!”. Când actorul întoarce capul și privește în sus, se dezvăluie figura lui Ramzan Kadîrov, președintele cecen și omul de încredere al lui Vladimir Putin.

Speriat, falsul Zelenski este apoi forțat de Ramzan Kadîrov să intoneze strigătul de război al armatei cecene, „Ahmad Sila”.

Sloganul, care îl omagiază pe Ahmad Kadîrov, tatăl lui Ramzan Kadîrov, este folosit în mod regulat pe internet de către președintele cecen. Videoclipul se încheie cu semnarea a „actului de capitulare” cu litera un Z, simbol al forțelor armate ale lui Vladimir Putin în Ucraina.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Kadyrov are simtul umorului 😅😅

 2. Să mă pupe-n cur toți cecenii! :)))))

  • Săracu in ce filme este Kadâro💩, se pare ca baga cocaina non stop, deja ii da cu halucinații la cimpanzeu

  • Sa dea domnul sa ti se implineasca voia…numa’ vezi ca astia inainte de a pupa scociorasc …Dar tie cred ca ti ar placea.

 3. Balaceanca e plina de alde kadarov! Este exemplul concret la cât de jos a ajuns putin, sau mai bine zis ne arata ca cracanel nu era decât un obscur și submediocru angajat al kgb!

 4. katâru don…o sa le souga pla in curand don…din groapa don⚰️…🤣🤣🤣🤣🤣

 5. Sa dea domnul sa ti se implineasca voia…numa’ vezi ca astia inainte de a pupa scociorasc …Dar tie cred ca ti ar placea.

 6. Umor mahomedan.
  Altfel nu săracu Zele va semna pacea, el va fi „out” demult si vinovat de toate cele întâmplate.

 7. Astept cu n.erab.da.re v.estea m.ort.ii lui K.ad.irov. Nu cred ca apu.c.a anul 2023 viu c.l.o.v.nul asta.

 8. Dați prea multa atenție unui handicapat mintal!
  Nici cei duși cu capul care mai posteaza pentru rusi nu au replica!

 9. Cand la revolutie au iesit la TVR niste unii si au zis ca dictatorul a fugit cel mai probabil dictatorul nu fugise, era nevoie de oameni in strada. Orson Welles cu The War of Worlds a facut un experiment genial. TV-ul a facut de atunci poate miliarde de vivisectii. Welles ne-a atras atentia ca se va intampla.

 10. Da, iar Kadârov va fi înmormântat într-o garnita cu untură de porc.

 11. Da, iar Kadârov va fi înhumat într-o garnita cu untură de porc.

 12. Da, iar Kadârov va fi înhumat într-o garnita cu untură de pork.

 13. Kdrev asta pare mai mult un Hitchock decat militar…(are si propriul studio tv cu el in cort), ce face ticktokul asta ..