G4Media.ro

VIDEO Cu ce se mândresc universitățile românești în fața studenților străini: Promovare…

VIDEO Cu ce se mândresc universitățile românești în fața studenților străini: Promovare cu promisiuni de “educație de vârf, creștere personală, costuri mici și experiență de milioane”, în facultăți precum cea unde a învățat Kovesi / Plus “unele” apariții în rankinguri internaționale

Studenții internaționali sunt ademeniți către universitățile românești printr-un clip de promovare, lansat miercuri, ce promite studii la facultăți precum cea unde a învățat șefa Parchetului European, Laura Codruta Kovesi, acces la piața muncii, prețuri mici – precum biletele de tren la jumătate de preț – și experiențe turistice. Deși este pandemie, clipul vizează perioada post-Covid și mai promite festivaluri, viață de noapte bogată și alte experiențe turistice. Lucrurile care însoțesc viața academică domină în acest spot, unde educația este prezentată a fi “de vârf”, fără a se preciza situația universităților locale în topurile internaționale.

Spotul susține că “nu există nicio altă țară în Europa care să ofere o experiență mai bogată când vine vorba despre studii academice, explorarea naturii și evenimentele culturale, toate în același timp!“ Studenților internaționali care vin în România li se promite să aibă parte de “educație de vârf, creștere personală, costuri mici și experiență de milioane”.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. cu pretul si promovare usoara contra plic

 2. O sa se umple si Romania de „studenti” nigerieni si indieni, cum e deja in Anglia.

 3. Să vină așadar aici la studii crețe academice toți magraonii marilor bantustane cu cămilele lor cu tot, ca să se deșchiză la căpuț. Vor aprofunda impostura, ciordeala, frecangeala și gargariseala mioritică ca nimeni alții. Aici se studiază temeinic pompa și efectul de flatulență, probleme fundamentale ale științei de azi.

 4. Salut !
  Multi care vin in Ro, o fac, pentru ca, nu sunt admisi
  in alte parti, pe motive inclusiv de dosar
  Asa ca, nu neaparat costurile mici sunt atractia.
  Dar, sa trecem la subiect: in pliantul de oferta, nu se face referire, deloc, la spagile pe care, in cursul anilor, trebuie sa le achite,individual sau….colectiv, ca se gaseste unul, care strange banii de la toti, ca sa nu se faca coada la biroul examinatorului.

 5. Cu spaga se mîndresc…platesti si treci toate examenele…

 6. 1. Alcool ieftin.
  2. Gagici şi mai ieftine.
  3. Examene promovate cu mici atenţii.

  SUCCES TOTAL!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.