G4Media.ro

VIDEO Coșmarul șoferilor din sud se termină: joi se inaugurează centura orașului…

VIDEO Coșmarul șoferilor din sud se termină: joi se inaugurează centura orașului Balș pe drumul expres Craiova – Pitești

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat joi dimineață, în debutul ședinței de guvern, că azi se inaugurează centura orașului Balș pe drumul expres Craiova – Pitești. Este vorba despre 18,5 kilometri din lotul 2 al drumului expres, adică segmentul Robănești – Piatra Olt, care va funcționa ca o centură a orașului Balș, lucrare realizată de constructorul român UMB Spedition, potrivit Economedia.ro.

Viteza de circulație va fi de 100 km/h, specifică unui Drum Național European.

Orașul Balș a fost în ultimele decenii una dintre marile bătăi de cap pentru șoferii din sudul României, timpul petrecut în trafic ajungând uneori și la o oră din cauza aglomerației extreme.

Pentru restul celor 21 kilometri din acest lot 2, centura orașului Slatina, inaugurarea la termen – luna aprilie este condiționată de situația unui pasajul de la Găneasa, despre care Economedia a scris aici.

Citește mai multe detalii despre proiect pe Economedia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. In RO inaugurarea nu inseamna ca dau si drumul la circulatie, doar ca isi fac poze taind panglici.

    Ce mai lipseste si in cati ani se va putea circula pe acolo de fapt.

  2. O veste buna pentru soferii din zona.

  3. Balșul este un coșmar consacrat si o pedeapsă nedreaptă a traficului din România. Atâtea zeci si sute de ore pierdute in haosul si poluarea de acolo.

  4. Centura Bals pe VIIYORUL drum expres Craiova Pitesti.

  5. Asta e o păcăleală! 18 km din 100 și ceva, mai nimic! Pe cine păcălici?

  6. Aseară, la știrile despre acest mare ” eveniment ” un reprezentant al asociației Pro Infrastructura zicea (și îl cred) că va mai dura cam 2 ani până la terminarea acestui drum expres. Deci mai bine de 4 ani pentru 100 de km ! Jalnic, rușinos, mizerabil! România??!!?

  7. cosmarul soferilor o sa se termine cand o sa avem autostrazi, nu cand inauguram o centura. E buna si aia…decat deloc, dar nu se termina cosmarul cu doar devine mai suportabil acum ca vor avea si fetitele un loc dedicat de patrulare