G4Media.ro

VIDEO Au survolat cu elicopeterul zonele rău famate din județul Ialomița

VIDEO Au survolat cu elicopeterul zonele rău famate din județul Ialomița

După incidentul care a avut loc, luni, în satul Bărbulești (Ialomița), localitatea aflată în topul infracționalității din țară, polițiștii au sporirt măsurile de control în zonă. Un elicopter a survolat în această seară cu reflectorul, mai multe zone din județ, în special localitățile Bărbuleșt-Bărcănești.

Reamintim că luni  seara câțiva localnici din Bărbulești i-au agresat verbal pe polițiștii care se aflau în urmărirea unui bărbat care fusese prins beat la volan.

În ultimele zile, incidente de o violență extremă – în care au fost implicați cetățeni de etnie romă – au mai avut loc și în Codlea, Teliu, Săcele, Tărlungeni (Brașov) în cartierul Mimiu (Ploiești) Micro 6 (Hunedoara), Rahova/Ferentari (București),  Buftea (Ilfov).

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au anunțat, luni, că au sporit numărul forțelor de ordine în zonele considerate periculoase, dominate de infractori. „S-a dispus o serie de acțiuni suplimentare pentru controlarea zonelor considerate cu risc criminogen ridicat. Sunt vizate comunități de persoane care au revenit în țară în ultima perioadă, cunoscute cu preocupări infracționale”, a transmis MAI într-un comunicat de presă.

„La nivel național, vor acționa suplimentar fata de dispozitivul curent, 154 de grupe (constituite din 4-10 membri), efective din cadrul :  Serviciului pentru Intervenții și Actiuni Speciale al Politiei Romane – 4 grupe; Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale fiecărui județ, cu câte 2 grupe; Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, cu 18 grupe; Direcției Generale de Jandarmi a Municpiului București, cu 12 grupe; celor 8 Grupări Mobile de Jandarmi, cu câte 4 grupe”, se mai arată în comunicatul transmis de MAi.

 

Sursa Foto: Captură. G4Media

Sursa Video: IGPR

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. O modalitate simpla,cu resurse umane minime,de a duce lumina in casele oamenilor,cu politia.Initial,fusese gresit inteles,tovarasu’ Vela.

  2. i-am putea muta pe toti in sapunari!

  3. Au și rachete sau doar se plimbă? 😁

  4. Statul cheltuie banii noștri pe zboruri cu elicopterul in zonele „rău famate”. Nu era mai ieftin să-i bage la zdup și să arunce cheia în fântână? E clar că statul nu e un bun administrator al societății…

  5. Cel mai bine era sa nu i primească în țara.
    Scăpăm de Covid si de infracțiuni.
    Majoritatea au dosare penale.