G4Media.ro

VIDEO Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, a gătit sarmale în…

VIDEO Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, a gătit sarmale în ajunul aniversării Reginei Elisabeta a II-a, la provocarea lui Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra

Ambasadorul Marii Britanii în România Andrew Noble a gătit sarmale în ajunul aniversării reginei Elisabeta a II-a, aşa cum a prezentat într-un videoclip publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii în România, transmite News.ro.

„Iniţiativa vine după ce Andrew Noble a fost provocat de Ambasadorul României în Marea Britanie Dan Mihalache să gătească un preparat românesc pe canalul celor de la The Hairy Bikers”, potrivit misiunii diplomatice.

„Astăzi o să gătesc pentru dumneavoastră preparatul meu românesc preferat. Este un preparat pe care l-am descoperit când am venit prima dată în România comunistă, în 1983. Atunci, nu se găsea în multe locuri. Acum, în Transilvania, în restul ţării, găsiţi acest preparat în orice restaurant. Este foarte popular”, a spus Andrew Noble.

Diplomatul a precizat: „La final, vom avea ceva atât de delicios, încât veţi presupune că a fost inventat în Yorkshire. Atât de bun este”.

El le-a sugerat britanicilor cum să mânânce sarmalele: cu smântână, care „în perioada comunismului se găsea cu greu”, cu mămăligă, vin românesc sau bere.

Acţiunea lui Andrew Noble are loc înaintea Zilei Oficiale de Naştere a Majestăţii Sale Regina, în a doua sâmbătă a lunii iunie.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cu sarmalele o sa ramana, ca de badante s-a lins pe bot. Nu s-a facut niciun progres in privinta tratatului postbrexit, pentru ca diplomatul britanic e un soi extraordinar de lenes.

  2. La provocarea d-lui Mihalache?! Cum asa, s-a trezit dl Mihalache din somnul profund al domniei-sale cu pofta de sarmalute in gat?!

  3. Acu vreau sa-l vad si pe Mihalache sa comita niscauva Yorkshire pudding…