G4Media.ro

VIDEO Acțiune spectaculoasă a Mossadului: Spioni israelieni au răpit și interogat un…

VIDEO Acțiune spectaculoasă a Mossadului: Spioni israelieni au răpit și interogat un înalt comandant al Gardienilor Revoluției, pe teritoriul iranian

Serviciul secret extern al Israelului, Mossad, ar fi reușit să prindă și să interogheze un comandant de rang înalt al Gărzii Revoluționare Iraniene, Yadollah Khedmati, pe teritoriul iranian, potrivit televiziunii Iran International, transmite msn.com.

Potrivit acestei rețele TV cu sediul în Marea Britanie și susținută de Arabia Saudită, Jedmati este „numărul doi” al Departamentului de logistică al Gardienilor Revoluției și ar avea, prin urmare, acces la informații privind transporturile de arme către miliția libaneză Hezbollah și alte organizații apropiate Teheranului din Siria, Irak sau Yemen.

„Un ofițer de rang înalt al Gardienilor Revoluției, pe nume Yadollah Khedmati, a fost interogat de Mossadul israelian în Iran și a mărturisit că este implicat în expedierea de armament către alte țări”, a explicat rețeaua, pe Twitter.

Postul de televiziune a publicat imagini de la interogatoriul lui Jedmati și o înregistrare video în care acesta recunoaște implicarea sa în aceste transporturi de arme, fără a oferi însă informații despre data acțiunii israeliene. „Îmi pare foarte rău pentru ceea ce fac. Nu ar fi trebuit să o fac și le recomand tuturor colegilor mei să nu mai facă acest lucru”, a declarat el în înregistrarea video, relatată de presa israeliană.

O acțiune similară a Mossadului a fost raportată recent, în care Mansur Rasuli, un oficial al Gardienilor Revoluției care a organizat asasinarea unui diplomat iranian în Turcia, a unui general american în Germania și a unui jurnalist francez, a fost interogat.

Într-un videoclip similar, Rasuli explică cum a ordonat aceste atacuri și cum a plătit pentru ele. În urma acestui incident, Rasuli ar fi părăsit Iranul și locuiește acum în Europa.

 


 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. @Vladimir Putin e vaccinat cu Pfizer
  Roade-o bine și mult!!!

  • Atât de tare vă roade la ficăței !!! N-aș fi crezut dacă n-aș fi văzut aceste postări fără nicio legătură cu articolul…

  • Propaganda rusă se zvârcolește de durere că nu are succes în România!

  • Foarte corect raspunsul vostru insa atentie, in caz de Doamne Fereste vreun conflict cu ruZia, aurolacii trebuie eliminati primii. Ucrainienii au avut mult de suferit pana s-au repliat saptamana trecuta.

 2. Nimic nou sub Soare.Daca Israel nu se va apăra singur, va pierde în fața șiiților.Ei știu că nu se pot baza decât pe ei înșiși.

  • I-a mai dezmembrat Israelul odată, o sa-i mai dezmembrez și a doua oara!

 3. teroristii rusi trebuie tratati la fel…☝️☝️☝️☝️

 4. Kol hakavod!

 5. Este acelasi iranian pe care Belgia vroia sa-l extradeze în Iran, însă s-a opus asociația iranienilor aflați în exil? Haideți bre… totul se leagă acum.

 6. si ei vor sa faca nucleare. ca israelienii o sa permita asa ceva, lol.

 7. Repede, Dragneo, muta ambasada Romaniei la Israel, ca sa ti se rasplateasca cu varf si indesat de catre Oamenii Onorabili.