G4Media.ro

Victor Negrescu: Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei…

Sursa Foto: Facebook/ Victor Negrescu

Victor Negrescu: Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu afirmă, miecuri, că este onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor săi din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, el reuşind să obţină votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Negrescu mai spune că urmează votul în plenul Parlamentului European, săptămâna viitoare, transmite News.ro.

”Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. Chiar dacă au fost iniţial 12 candidaţi, dintre care 10 au intrat la vot pentru această poziţie, am reuşit să obţin votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Locul 2 după Germania, dar înaintea altor state importante”, a scris Negrescu pe Facebook.

”Urmează votul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare”, anunţă Victor Negrescu.

El precizează că rezultatul obţinut dovedeşte faptul că transformarea Partidului Social Democrat realizată de preşedintele Marcel Ciolacu le-a permis astăzi să fie ascultaţi şi influenţi în familia politică europeană.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...