G4Media.ro

Viceprimarul municipiului Galați, revoltat de dezastrul lăsat în centrele de carantină de…

Viceprimarul municipiului Galați, revoltat de dezastrul lăsat în centrele de carantină de unele persoane care au stat acolo: Cine-i om și cine-i câine?

Viceprimarul municipiului Galați, Picu Apostol Roman, se declară revoltat de dezastrul lăsat în urmă de unele persoane care au stat în centrele de carantină din oraș, el publicând pa Facebook mai multe fotografii pentru a exemplifica cele afirmate.

”Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați”, a scris Roman pe Facebook.

Postarea integrală a viceprimarului din Galați:

CINE-I OM ȘI CINE-I CÂINE?

Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină și care au avut un comportament decent. Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați. Pentru exemplificare voi posta 14 poze cu felul în care au fost primiți și 26 poze cu dezastrul lăsat în urma lor.

Mai lansez o temă de discuție: Cum Doamne iartă-mă aflu de oameni cărora li s-au anulat biletele de avion plătite de către ei personal, neputând ajunge în țară, iar unora li se pun la dispoziție curse de avion umanitare, autocare, dube, etc?
Nu cumva anumite țări profită de pandemie ca să-și facă curățenie în ogradă? Nu mai sunt cu toții cetățeni europeni?

Cu prețuire, viceprimar Picu Apostol Roman! 🇹🇩

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Să plătească cu vârf și îndesat, animalele. Că doar se știe cine a stat în cameră.

 2. e Romania, ce vrei?

 3. Unii dintre diasporei, dacă li-i s-a oferit totul gratis.

 4. Unii dintre diasporeni, dacă li-i s-a oferit totul gratis.

 5. Educatia patriotica primita in 30 de aniai de democratie originla. a preaiubitului vostru partid

  • Domn Sandu , cei care au distrus sunt diasporenii veniti din minunatul occident ,
   s-au intors cu un inalt simt civic , doar au venit dintr-un spatiu unde colcaie educatia si civilizatia . Tind sa cred ca viceprimarul , cu aceste fotografii doreste sa discrediteze minunata diaspora .

 6. Dar, din declaratiile lui, nu o sa faca nimic. Doar se plange pe Fb in loc sa depuna o plangere penala pentru distrugere impotriva alora. Dar hei, de ce sa se deranjeze atata timp cat si reparatiile tot din banii nostri se vor plati? Doar nu da din buzunarul lui…

 7. Comentarii: sa plateasca, animalele, e Romania etc.
  Remarcabil, dar cetateni, poate ca n-ati inteles, doar nu va asteptati ca niste oameni inchisi intr-o incinta impotriva vointei lor sa se comporte ca niste turisti (desi si unii turisti fac la fel)? Evident ca au fost razbunatori si nepasatori, trebuiau sa fie recunoscatori pentru incarcerare?
  Ca daca asta asteptati nu va pricepeti la oameni. Pun pariu ca asta s-a intimplat mai in toate centrele de carantina.

 8. Sa le imputa celor care au locuit acolo,este simplu,când pleci dintr-un spatiu cazare se preda locația,inventar la prosoape ,prize, becuri etc.
  Numai spun de educație,același fenomen,acasă nu se respecta nimic iar în afara nu aruncă o farmitura pe jos pentru că acolo se dau amenzi pe măsură,ar trebui sa nu se țină cont de situația de față ,de pandemie,arși la buzunar!!!!

  • @costel,ej nebun …unde se preda inv. la becuri,prize, prosoape.tu ai fost ob isnuit sa le furi daca ai ajuns pe la hotelul sindicatelor,le furai sa le vinzi pe bautura.afara Costel, nu -ti da amenda.unde ai auzit asta……pur si simplu -nu o faci-mizeria.stiu ce spun . .

 9. Ati stat 2 saptamani intr o camera, singur, ca sa vedeti cum e? Depresie se cheama.

  • Ia ia tu 20.000 lei amenda pentru distrugere si sa vezi cum iti trece depresia.

   Alora ar trebui sa li se impute pagubele si sa le plateasca. Din buzunarul propriu, nu de la buget, ca n-am stat impreuna in camera sa fumam si sa distrugem totul pentru ca „suntem depresivi”.
   Stiau foarte bine ca daca se intorc in tara intra in carantina. Au acceptat, si-au asumat si efectele psihologice, acum sa accepte si efectele pecuniare. Sa plateasca sa le iasa si pe nas. Daca erau in strainatate nu faceau asa.

 10. @costel,ej nebun …unde se preda inv. la becuri,prize, prosoape.tu ai fost ob isnuit sa le furi daca ai ajuns pe la hotelul sindicatelor,le furai sa le vinzi pe bautura.afara Costel, nu -ti da amenda.unde ai auzit asta……pur si simplu -nu o faci-mizeria.stiu ce spun . .

 11. Nu este un fenomen izolat sau specific romanilor. In anii 70, la Costinesti, un grup de tineri din Franta au distrus apartamentele in care fusesera cazati. unul din ei defecand in mijlocul patului dupa care a infipt o periuta de dinti in dejectie. Probabil, atavisme si fronde adresate bunei ordini publice. Este si expresia de “nonsalanta” a omului defavorizat: scuipatul pe strada, aruncatul de gunoi din masina, insamantarea cu rahat de caine a aleei de bloc, toaleta publica/avion ingropata in hartie, urina si tampoane. Sa nu uitam ca nu cu mult in urma in Paris olitele de noapte se aruncau pe freastra. Mai e mult pana departe…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.