G4Media.ro

Viceprimarul liberal din Popești Leordeni, acuzat de Agenția Națională de Integritate că…

Sursa: G4Media.ro

Viceprimarul liberal din Popești Leordeni, acuzat de Agenția Națională de Integritate că e în conflict de interese administrativ pentru că a aprobat un proiect imobiliar pe terenul pe care îl deținea el însuși

Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a acuzat pe viceprimarul liberal din Popești Leordeni, George Adrian Ștefănescu, că e în conflict de interese administrativ pentru că, în calitate de consilier local, a aprobat un proiect imobiliar pe terenul pe care îl deținea prin intermediul unei firme la care e asociat unic, potrivit unui comunicat ANI.

De asemenea, ANI îl acuză pe George Adrian Ștefănescu că a participat la votarea unei hotărâri de consiliu local prin care i-a fost menținut mandatul de consilier local, în ciuda faptului că el se afla pe lista consilierilor locali ale căror mandate au fost declarate încetate de drept, potrivit comunicatului citat.

Un alt consilier din Popești Leordeni acuzat de ANI de conflict de interese administrativ este Marian Ciotoianu (Pro România).

Comunicatul ANI referitor la George Adrian Ștefănescu:

În calitate de consilier local a participat la adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 28 septembrie 2021 privind respingerea Proiectului de hotărâre din data de 23 septembrie 2021 cu privire la încetarea mandatelor de consilieri locali, acesta având un interes personal în problema supusă dezbaterii întrucât se afla pe lista consilierilor locali ale căror mandate au fost declarate încetate de drept.

Totodată, ȘTEFĂNESCU GEORGE ADRIAN a participat la adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 26 august 2021 prin care a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru un ansamblu de locuințe aflat pe terenul deținut de societatea la care persoana evaluată deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator.
Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. c) din O.U.G. nr. 57/2019.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Agentia greseste grav, un primar si-a dat direct casa;este o politica la nivel de partide acceptata chiar de conducere, pentru ca se fac ca nu vad nimic

  2. La Popești PNL s-a aliat cu primarul corupt. Uite acum vedem de ce. Pe grupurile Facebook de Popești sunt numai postaci ai primarului și ai PNL-ului sa combata acest gen de știri de exemplu. PNL o mizerie la fel ca PSD. USR trebuie votat masiv in 2024.

  3. Toată lumea construiește! Fotbaliști, barbugii, cămătari, mitici, condamnați și condamnate toată lumea este dezvoltator imobiliar! Pe mulți ii doare în pălărie, sa citez pe unul dintre ei, de proiecte!

  4. Trebuie votat Forța Dreptei