G4Media.ro

Vicepreședintele Google, la București. El a discutat cu premierul Ciucă despre întărirea…

Vicepreședintele Google, la București. El a discutat cu premierul Ciucă despre întărirea prezenței pe piața locală

Vicepreședintele Google, Karan Bhatia, se află în România și s-a întâlnit joi dimineață cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, potrivit unui comunicat al guvernului.

Principalele teme discutate de cei doi oficial au fost consecințele agresiunii militare ruse din Ucraina, amenințările în domeniul securității cibernetice și legate de dezinformare, transformarea digitală a României și importanța parteneriatului transatlantic.

“Întărirea prezenței Google în România și dezvoltarea sa locală vor contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic și la dinamizarea proceselor de cercetare-dezvoltare din țara noastră. Apreciem sprijinul oferit de Google în lupta cu amenințările cibernetice și dezinformarea online”, a declarat prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă. (Foto: Guvernul României)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. A aranjat cu google sa nu ii indexese plagiatul, pardon doctoratul.

 2. Google nici macar nu permite Romanilor sa cumpere TELEFOANE din magazinul google

  ce intarire?

  • De ce nu are Rusia ta o alternativă la Google?

  • Au stabilit ca Google să nu plătească impozit în România în continuare :))

  • Crezi ca google nu a plătit impozit pe profitul de 580.000 lei declarat in 2020 si taxele aferente salariilor celor +50 de angajați?
   Dintr-o cifra de afaceri de 7,5 milioane lei, sa zicem ca oferă doar 100.000 lei salariu brut per angajat, tot nu mai rămâne cu vreo suma notabila de externalizat…

   Problema mea rămân campaniile de denigrare prin google ads si google shopping ads orchestrare de ma fioti împotriva persoanelor targetate, activități asupra cărora Google (AI si H.I.) nu mai are control.

 3. Este VP Government Affairs & Public Policy. Google are mulți VPs…

 4. Karan Bhatia, doctorat la Columbia Law School, absolvent de Princeton si LSE, fata in fata cu un plagiator de doctorat care vrea sa scape de verificara lucrarii prin tertipuri oridinare cu algerience solicitante de permis de stat in Ro.:))))))))))))))))
  Si au vorbit in danciugleza? Vrem si noi un video de 5 minute.