G4Media.ro

Vicepreședintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaților îi cere ministrului Bădălău să…

Vicepreședintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaților îi cere ministrului Bădălău să îl demită pe șeful companiei Transelectrica din cauza falsificării CV-ului

Deputatul PNL Virgil Popescu, vicepreședintele Comisiei de Industrii, îi cere ministrului Economiei, Niculae Bădălău, să îl demită pe șeful companiei Transelectrica, care și-a falsificat CV-ul.

”Îi solicit ministrului Economiei Niculae Bădălău să îl demită, de urgență, pe Marius Dănuț Carașol de la conducerea Transelectrica! Acest impostor trebuie să fie demis! Și nu doar asta! Cei vinovați să fie sancționați! Cum este posibil să se întâmple așa ceva? Totodată, mi se pare foarte grav că ieri a avut loc Consiliul de supraveghere al Transelectrica și cu toate ca știau că există acestă problemă nu au luat nicio măsura! Ascundeți ceva, domnilor? Vă are cu ceva la mână această persoană?”, a scris deputatul liberal pe Facebook.

Reamintim că o investigație Edupedu.ro arată că președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: “Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: “Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”.

Foto: Virgil Popescu ( Inquam Photos / Justinel Stavaru)

Citește aici tot articolul

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Consider ca cererea este corecta si binevenita.Poate ar mai dminua din aroganta alesilor cu diplome cumparate sau falsificate.

  2. cat are ala salariu ? 20-30 de mii de euro?

  3. Are dreptate dl. POPESCU. PAPAGALUL cu diploma falsă trebuia demis de ieri, de când UPB a dat comunicatul! Nu poți să ții un electrician într -o astfel de funcție mai ales că este supus unei anchete. Menținerea acestui neica nimeni dăunează si instituției si țării! DECI CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE AL TRANSELECTRICA SĂ -L DEMITĂ URGENT! IAR ORGANELE ABILITATE SĂ -SI FACĂ TREABA. ASTA ESTE METODA PSD DE A PROMOVA PROSTIA SI PROSTIMEA. PĂCAT DE CEI CU ADEVARAT PREGĂTIȚI. ÎN FAȚA ASTORA NU AU SANSE. NICOLAE BADALAU ESTE LA FEL DE VINOVAT PENTRU CĂ L-A PROMOVAT, VORBA ACEEA…..CA DOAR SE CUNOSC! SI CU SIGURANȚĂ STIA SI CE PREGATIRE ARE SAU NU ARE! DL. COSEA SĂ FACĂ BINE SĂ -L DEMITĂ DACĂ ȚINE LA IMAGINEA DUMNEALUI, A COMPANIEI SI A ȚĂRII PÂNĂ LA URMĂ! PAPAGALUL CU DIPLOMA FALSĂ E PENAL! LA PARNAIE DUPĂ TATUCUL DRAGNEA. PSDRAGNEA PROMOVEAZĂ PCR. COMUNISTII NEPREGĂTIȚI CU PILE CUNOSTINTE SI RELATII. FAPTELE SUNT FOARTE GRAVE SI TREBUIE URGENT MĂSURI DE COERCIȚIE! OPOZIȚIA SĂ IA ATITUDINE ACUM!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.