G4Media.ro

Vicepreședinta americană Kamala Harris se întâlnește luni, la Casa Albă, cu Benny…

Photo by Brendan SMIALOWSKI / AFP

Vicepreședinta americană Kamala Harris se întâlnește luni, la Casa Albă, cu Benny Gantz, membru al cabinetului israelian de război / Discuții despre încetarea focului în Gaza

Vicepreședintele american Kamala Harris se va întâlni luni la Casa Albă cu Benny Gantz, membru al cabinetului de război israelian, în timp ce Washingtonul încearcă să ajungă la un acord pentru o încetare temporară a focului și să crească fluxul de ajutor către Gaza, transmite Reuters.

Se așteaptă ca discuțiile să cuprindă subiecte precum reducerea victimelor civile palestiniene, asigurarea unei încetări temporare a focului, eliberarea ostaticilor deținuți în Gaza și creșterea ajutorului către teritoriu, a declarat un oficial de la Casa Albă.

„Vicepreședinta își va exprima îngrijorarea cu privire la siguranța celor aproximativ 1,5 milioane de persoane din Rafah”, a declarat oficialul, adăugând că Israelul are, de asemenea, „dreptul de a se apăra în fața amenințărilor teroriste continue ale Hamas”.

O declarație a lui Gantz a confirmat că se va întâlni cu Harris, precum și cu consilierul american pentru securitate națională Jake Sullivan și cu membri republicani și democrați ai Congresului american.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...