G4Media.ro

Vicepremierul Kelemen Hunor și liderul Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților vor…

Sursa foto: Pixabay / Sushuti

Vicepremierul Kelemen Hunor și liderul Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților vor pleca pentru o săptămână în Indonezia / În Bali vor vizita unele ”obiective economice și culturale” / Se cere diurnă majorată cu 20% și o treime din bani dați în avans

Deputatul PSD Natalia Elena Intotero, președintele Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, alături de deputatul Ștefan Moșoiu (PSD), președintele Comisiei pentru afaceri europene și viceprim-ministrul Kelemen Hunor, se vor deplasa în perioada 9-16 iunie în Indonezia, la invitație a grupului de prietenie româno-indonezian din această țară.

Printr-un memorandum intern, secretarul general al Camerei Deputaților, Silvia – Claudia Mihalcea, cere Biroului Permanent al Camerei Deputaților bani pentru asigurarea transportului celor trei parlamentari, indemnizația de deplasare, precum și cadouri simbolice și asigurări de sănătate.

”În vederea realizării acțiunii, din bugetul Camerei Deputaților, urmează a fi asigurate cheltuielile privind transportul internațional aerian pe ruta București – Jakarta – Bali – București, transportul local în Bali, translația, pe durata programului vizitei în Jakarta, indemnizația de deplasare în valută (indemnizația de cazare și diurnă, membrii delegației ocupându-se personal de efectuarea rezervărilor la hotel), asigurările de sănătate și contra accidentelor, cadourile simbolice, precum și avansul cu decontare ulterioară”, se precizează în document.

Astfel, se cere indemnizație de deplasare în valută, pentru cazare pentru 6 nopți și indemnizație diurnă, ”categoria a II-a, 100% pentru 8 zile, diurnă majorată cu 20%, conf. Art. 27, alin.2 lit. A din HBPR nr. 3/2019”, pentru cei trei deputați. În plus, se solicită un avans de 30% din acești bani, ”cu decontare ulterioară”.

Conform programului, deputații se vor întâlni cu membrii comunității românești din Indonezia, cu oficiali ai Camerei Reprezentanților a Parlamentului Indoneziei și vor participa la ceremonia oficială de deschidere a Consulatului României din Bali. Tot acolo vor avea întâlniri cu rectorul Universității Udayana și cu Guvernatorul provinciei. În ultima zi a vizitei vor vizita ”obiective economice și culturale”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Nu gasim niste turisti romani sa-i pozeze cum muncesc din greu…?!?

 2. CU ASTA SE OCUPA,plimbatul dupa modelul klaus

 3. Dacă știu ca le-a sunat ceasul au zis ca sa profite măcar javrele.

 4. cine spune ca nu se investeste in educatie?
  bravo .. votati PSDNLUDMR .. oameni care merita sa mearga in Bali

 5. Turism pe banii noștri!
  Auzi, tată, în BALI !? HUNORE, N-AR FI MAI BINE SĂ TE TRIMITEM LA MOSCOVA (? ), CĂ ȘI AȘA TU ȘI FSN-ul (!!!) ĂSTA DE LA PUTERE FACEȚI JOCURILE LUI PUTIN ?

 6. Nu sunt si niscaiva obiective sanitare ca sa se poata lipi si dom Rafila ?

 7. Adevărul este că România este înfrățita și foarte asemănătoare cu Indonezia, economic chiar și cultural. De aceea șeful delegației va fi d-l Hunor Kelemen cel pur românaș.
  Vacanță plăcută d-lor cu o enterocolita de 2 săptămâni

 8. Musca țețe să vă-nțepe.

 9. Wikipedia dă 155 români în Indonezia
  Nu-s cam puțini, 3 delegați?

 10. O abodare originală a problemelor din educație : Et les autres chantent..