G4Media.ro

Vedeta pop Billie Eilish, cap de afiş la Festivalul Glastonbury 2022

Foto: Captură video

Vedeta pop Billie Eilish, cap de afiş la Festivalul Glastonbury 2022

Vedeta pop americană Billie Eilish (19 ani) se va numără printre artiştii care vor urca pe scena principală a Festivalului Glastonbury în 2022, devenind cea mai tânără cântăreaţă solo cap de afiş din istoria evenimentului, au confirmat luni organizatorii, transmite Agerpres. Cântăreaţa va concerta pe scena principală de la Glastonbury, Pyramid Stage, pe 24 iunie 2022.

Vedeta în vârstă de 19 ani a făcut duminică o aluzie, pe contul său de Instagram, la participarea sa la Glastonbury după ce a publicat o fotografie în care apare putând un hanorac cu sigla festivalului, însoţită de mesajul ”2022”.

Ediţia de anul acesta s-a desfăşurat sub forma unui eveniment livestream cu durata de cinci ore care a inclus concerte ale unor artişti precum Coldplay, Damon Albarn, Haim, Idles, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice şi DJ Honey Dijon.

Anul trecut, festivalul ar fi trebuit să marcheze cea de-a 50-a aniversare, însă a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Eilish a debutat la Glastonbury în 2019, când a concertat pe Other Stage, interpretând hituri precum ”Bad Guy” şi ”You Should See Me In A Crown”.

Săptămâna trecută s-a numărat printre vedetele de prim rang prezente pe covorul roşu la premiera celui mai recent film din franciza James Bond, ”No Time To Die”. Pelicula marchează ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul agentului 007, iar Eilish este interpreta temei muzicale a filmului. Tânăra cântăreaţă a compus melodia împreună cu fratele său, Finneas O’Connell, precum şi în colaborare cu Hans Zimmer şi Johnny Marr. (Foto: Captură video)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. De ce ar avea nevoie de precizări despre cine este o „vedeta pop”?

    • Poate fiindca tare putini o considera vedeta. E cam bataie de joc fata, are segmentul ei de guresi pre-puberi si cam atat. E adevarat, guresi pre-puberi care ii cumpara ‘muzica’, din punctul asta de vedere merita respect, si-a facut drum pana la ei. S-a dus pe pustii si Glastonbury. Numai cand ii vad ochii aia ‘dusi’ si ma uit cum ‘danseaza’, imi vina sa ii cant eu, ca Dr Alban: fa Billo’, „no coke, no heroin, no hasch-hasch, no amphetamine!”

  2. Bravo tapalaga, chiar eram curioși cine și pe la ce nunți și cumetrii mai cânta. Stii cumva unde are spectacol Tanca uraganu?

  3. la englezi nu e ca la noi, cu liber la munca si la mol, si interzis in parc?