G4Media.ro

Vasile Dîncu, atac la PNL: Prietenii noştri galbeni îi cereau demisia lui…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Vasile Dîncu, atac la PNL: Prietenii noştri galbeni îi cereau demisia lui Budăi pentru că vrem să creştem pensiile ca apoi să vină Zeus şi să spună 15% / Va trebui să avem conducătorul nostru, al Guvernului, care să impună câteva lucruri esenţiale

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a declarat vineri, la conferinţa de alegeri a PSD Sălaj, despre decizia din coaliţie privind creşterea pensiilor, că ”prietenii noştri galbeni îi cereau demisia lui Marius Budăi, pentru că vrem să creştem pensiile ca după aceea să vină Zeus şi să spună 15%”, iar aceste chestiuni nu sunt normale pentru o colaborare.

”Noi va trebui, pe viitor să avem conducătorul nostru, al Guvernului, care să impună câteva lucruri esenţiale”, a arătat fostul ministru al Apărării, citat de News.ro.

”În politică trebuie să ne sacrificăm propriile noastre orgolii, de foarte multe ori şi ceea ce a făcut PSD prin această alianţă de guvernare este exact asta, un sacrificiu. Ceea ce va fi în viitor va fi mai complicat. Va trebui să preluăm în această primăvară guvernarea. Preluând guvernarea va trebui să readucem guvernarea României la vocaţia pe care o are PSD (..) aceea de a dezvolta România, pentru că România, în acest moment, creşte dar nu se dezvoltă şi acesta este lucrul cel mai grav. Pentru că partidele de dreapta nu sunt interesate de indicatorii sociali decât cu foarte mare greutate”, a spus Dîncu.

El a continuat: ”Vă aduceţi aminte ce licitaţie fantastică am avut noi, ce blocaje în actuala coaliţie ca să hotărâm creşterea pensiilor. Ne-am trezit că aproape în fiecare zi partenerii noştri şi prietenii noştri galbeni îi cereau demisia lui Marius Budăi, pentru că vrea să creştem pensiile ca după aceea să vină Zeus şi să spună 15%. Aceste chestiuni nu sunt normale pentru o colaborare. Noi va trebui, pe viitor, să avem conducătorul nostru, al Guvernului, care să impună câteva lucruri esenţiale care din păcate nu s-au făcut acum”.

Vasile Dîncu a precizat că ”nu s-a dus mai departe reforma administraţiei, am uitat de digitalizare şi refoma digitalizării în general”.

”5G-ul, a fost tras de timp, de abia am făcut o licitaţie după cinci ani, sau şase ani când l-a lansat Sorin Grindeanu, care era preşedinte la ANCOM. Avem de făcut, de asemenea, câteva elemente care înseamnă dezvoltarea României”.

”Sunt sigur că împreună, cu toţii, vom reuşi să reparăm ceea ce nu s-a putut face în această perioadă de crize suprapuse”, a mai arătat Dîncu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. După prestația lamentabilă la Apărare, speram ca domnul acesta să se fi retras din viața publică. Se vede treaba că n-are astâmpăr.

  • ESENTE: DUBLAREA PRIVILEGIILOR NOMENKLATURII LA FIECARE 2 ANI, CRESTEREA ANUALA A NUMARULUI DE PRIVILEGIATI DIN NOMENKALTURA.

   romania PLATESTE ANUAL 5 MILIARDE DE EURO DOBANZI.

  • Dîncule,ce conducător aștepți mă?
   Îl puneți pe putin?
   Ești varză băiețaș!

 2. Pesedistul asta care, ca ministru al apararii intr-o tara NATO, s-a comportat ca un agent rus si cerea Ucrainei sa-si cedeze teritoriile catre Rusia mai are tupeul sa vorbeasca?
  Stiu ca declaratiile astea fac parte din teatrul cu mimarea certurilor dintre PSD si PNL, dar puteau alege alt nesimtit, asta e si scarbos! 🙂

  • …și culmea….îl lauda pe pi.da plânge de budai!!!….același budai care s a suit șofer de autobuz,s a înscris în PSD și a coborât în stație ca ministru!

  • Vezi măi prostană usr că din vina voastră apar monstruozități din acestea gen „dîncu,simion,șoșo”!
   Voi ați pornit un scandal aiurea cu câțu

 3. Sigur stirea nu este din Turcia? Turc cu mustata.

 4. & Nea „Vasile Zdrâncu”, acest iubitor al lu’ „Zeus Peleus” zice că face „Peleus, Peleus”, dacă zice „Zeus Peleus”, ? Deci zice că face ca la Pașă, ? „Demo_cracy” , ?

 5. & Dacă cercetările militare avansate sunt dăunătoare pentru celula umană, la asimilarea informației , ?

 6. @ Dacă asimilările de informație, de către celula umană, din cercetări militare avansate, implică și asimilări de energii distructive, când sunt „transmise”, ,,energiile distructive”, ?

 7. Delir total!!
  Auziti la Dancu asta: „Preluând guvernarea va trebui să readucem guvernarea României la VOCATIA(!!!) pe care o are PSD (..) aceea de a DEZVOLTA România, pentru că România, în acest moment, creşte dar nu se dezvoltă şi acesta este lucrul cel mai grav.”
  Bai, delirantule, pai PSDul vostru e de aproape 33 de ani la guvernare, cel putin in guvernarea locala sudul subdezvoltat si Moldova saraca ambele parasite de romanii, plecati catre alte zari, aceste zone sunt cele mai putin dezvoltate, sunt SUBDEZVOLTATE, in aceste zone e saracia Europei si tu ne spui ca „vocatia PSD e aceea de a DEZVOLTA Romania”?!
  Ce „dezvoltare” a reusit PSD in toti anii cat a fost la guvernare, ce ati lasat in urma?!
  NIMIC, nici drumuri si autostrazi moderne, nici spitale moderne, nici Poduri si podete modernem, nici irigatii moderne, nici Scoli si gradinite moderne, nici o Adminsitratie publica moderna, profesionsita, digitalizata…
  NIMIC, Dancule, sunteti ZERO!
  Ati lasat insa in urma PSDei cu averi uriase, din „munca” grea de bugetar de-o viata!
  La fel si PNL si UDMR!

  • Psd ul (asistat de pnl din umbra) de 33 de ani incoace, a contribuit major la DEZVOLTAREA baronilor locali si a propriilor buzunare, cand si cand prin transhumanta de la un partid la altul, au condus cu succes la dinamitarea celorlalte partide, ramanand vesnic singurul mare partid al acestei tari, vitregita de un viitor democrat prin minciuna si opulenta acestui partid de hoti, impostori si nu in ultimul rand, mediocrii fara nicio viziune de tara. Parlamentul romaniei a ajuns groapa de „gunoaie” a tarii, fara doar si poate!

 8. Dancu se pare ca e cel mai inteligent psdist. E miezul PSD. Va dati seama cum sunt restul? Nu mai zic nimic de imbarligaturile lui cu serviciile, finantarea AUR sau declaratiile de iubire pentru Rusia.

 9. @ Ăsta zice că așteaptă ordine , de la ,,Zeus”, ?

 10. Da pnl/usr în frunte cu Iohanis au urlat tot timpul împotriva aplicării Legii 127 și respectiv a măririi pensiilor normale stabilite prin legea publica pe baza contributivitatii iar când Ministrul Muncii Budai a demonstrat și convins pe cei de la UE și Banca Mondiala, de posibilitatea și necesitatea măririi pensiilor romanilor, mercenarul Iohanis și acoliții sai de la pnl/usr, în mod parsiv au întors – o cameleonic și pervers pentru multime grohaind altceva !!!

  • „Budai a demonstrat si convins”?Cred ca va aflati intr-o grava confuzie, budalai nu poate convinge nici o gaina!

 11. Da pnl/usr în frunte cu Iohanis au urlat tot timpul împotriva aplicării Legii 127 și respectiv a măririi pensiilor normale stabilite prin legea publica pe baza contributivitatii iar când Ministrul Muncii Budai a demonstrat și convins pe cei de la UE și Banca Mondiala, de posibilitatea și necesitatea măririi pensiilor romanilor, mercenarul Iohanis și acoliții sai de la pnl/usr, în mod parsiv au întors – o cameleonic și pervers pentru multime grohaind altceva !!!