G4Media.ro

Vânzarea Hotnews către un om de afaceri român a intrat în linie…

Vânzarea Hotnews către un om de afaceri român a intrat în linie dreaptă. Redacția a fost anunțată oficial – Pagina de Media

Vânzarea site-ului HotNews a intrat în ultima fază. Angajaţii publicaţiei au fost anunţaţi oficial luni că urmează preluarea, într-o şedinţă la care au venit atât publisherul actual şi fondatorul HotNews – Ioan Mărgărit, dar şi cumpărătorul – Dragoş Vîlcu şi viitorul publisher HotNews – Răzvan Ionescu, transmite Pagina de Media.

După tranzacţie, Răzvan Ionescu îşi va reduce implicarea în proiectul Recorder.

Practic, Multi Media Est, compania lui Dragoş Vâlcu, preia în totalitate compania Media Bit Software, care editează Hotnews. Totodată, va trece la noul proprietar şi site-ul Startupcafe, dar şi partea de proiecte speciale Smile Media.

Legat de posibilul preţ al tranzacţiei, Libertatea nota că s-ar ridica la două milioane de euro.

După semnarea contractului, poziţia de publisher şi de administrator va fi deţinută de Răzvan Ionescu. În momentul de faţă, administrator al Hotnews este Ioan Mărgărit, cel care a fondat publicaţia.

Structura redacţiei Hotnews rămâne neschimbată după tranzacţie, cu Clarice Dinu redactor-şef. Clarice Dinu nu este la prima colaborare cu Răzvan Ionescu. În trecut (2004-2008), a lucrat în departamentul politic la Evenimentul zilei, când Răzvan Ionescu era redactor-şef al ziarului.

Mărgărit va rămâne o perioadă pe un contract de consultanţă cu Hotnews. La fel se va întâmpla cu un alt acţionar Hotnews, Andrei Woinarowski, responsabil cu partea tehnică. El îşi vine partea, dar se ocupă în continuare de aspectele tehnice ale platformei HotNews.

Citește tot articolul pe PaginadeMedia.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Mi se pare mie sau în ultima vreme Hotnews s-a tabloidizat?

  2. Există riscul ca și Hotnews să se transforme într-un Romania TV, Adevărul sau Cancan 😢

    • Nu e niciun risc , cu panarama de ionescu se duc direct in faliment.

    • Cum sa se duca daca este o persoana de la Recorder? Voi cititi totiul in articol? Cornel, panarame sunteti voi de beliti ochi idoar la A3 si RTV. Voi votantii si aleaii vechilor pqrtide, tremurați de frica cand auziti Recorder.

  3. Oricum majoritatea pe acolo erau numai postaci PNL frustrati.

  4. Recorder un canal la care sunt DEZabonat, care are comportament tip „Godina”! 80%din timp face reportaje OK ce fac să strângă audiența de oameni OK, și după ce câștigă încrederea acestora, in momente critice, face jocul Mafiei putiniste!