G4Media.ro

Valoarea tichetelor de masă crește la 30 de lei – vot final…

Sursă foto: Unsplash

Valoarea tichetelor de masă crește la 30 de lei – vot final în Parlament

Camera Deputaților a votat miercuri proiectul de lege care majorează valoarea tichetelor de masă de la 20 de lei la 30 de lei. Votul din plenul Camerei Deputaților este decisiv, după ce proiectul a trecut deja de Senat.

Creșterea valorii tichetelor de masă a fost decisă de coaliția de guvernare la începutul anului. dar mai e nevoie ca legea să fie promulgată de președinte pentru a intra în vigoare. (Sursă foto: Unsplash)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. Înca o palma data sectorului privat.
  Ma simt mai bine acum cand stiu ca inspectorii de la RAR vor primi in plus la salariu…

  • sectorul privat care nu plateste taxe, dar isi mai ridica un bloc si schimba marcedezu™ odata pe an din munca sclavilor, ce ma sarakilor, nu va permiteti 10 lei?

 2. 20 de lei ? 30 de lei ? eu am 9 lei 57… noroc cu cardul sodexo, ca e mai putin jenant cand ma duc la magazin… in loc sa mai reduca din taxe, pentru ca sunt uriase taxele pe venit pentru salariile noastre, ei nu stiu pe unde sa mai bage niste taxe, sa-si mai mareasca niste salarii… singurul lor interes este reprezentat de ghiortul lor, prostimea nu are ce sa faca in privinta asta.

 3. Legea este incompleta, trebuia sa specifice ca tichetul minim este 20 ron, adica maximul anterior modificarii de acum.

  In actuala forma a legii beneficiarii sunt salariatii de la stat sau din companiile de stat.

 4. Atâta timp cât nu e obligatoriu,nu este trecut minimul obligatoriu,degeaba!se fac că muncesc!nu sunt firmele lor și alor lor?nu îi interesează! răbdați proștilor și muriți de foame!

 5. intrebare: pentru speciali cat va fi?

 6. Serios….!nu cred nimic pana nu vad cu ochii mei…sunt factor poștal cu un salar mizer…cu bonuri în valoare de 15 lei. Muncim indiferent de vreme :ca ploua,ninge,ca e ger,canicula,ca suntem atacați de caini ,de oameni nimănui nu ii pasa de noi. Nu avem nici un spor nici ….nimic nici pixuri noi le cumparam.. cica suntem bugetari … dar numai când se taie cate ceva dar bine înțeles doar la posta se taie la ceilalți bugetari doar cresc….orice dar lor se poate .

 7. Serios….!nu cred nimic pana nu vad cu ochii mei… minciuni și iar minciuni. Oricum angajatorul hotărăște dacă da sau ba…m-ai mult

 8. Ce faci daca patronul îți spune că abia are bani de 15 lei/zi de bonuri,daca nu vrei pleacă?!pentru el nu e obligatoriu!

 9. Cea mai mare evaziune se face on România.E raiul pe pământ ptr firme..on special multinaționale. Cele mai mari profituri raportate de bănci și multinaționale sunt în Romania. Cred ca e timpul sa taxam corect, ca în vest! Doar plătim tot ce consumam ca în vestul Europei.