G4Media.ro

Valoarea cardurilor sociale pentru clujeni va fi dublată / Emil Boc: ”Cred…

Sursa foto: Pixabay

Valoarea cardurilor sociale pentru clujeni va fi dublată / Emil Boc: ”Cred că este un gest corect, natural, în raport cu vremurile pe care le trăim”

Valoarea cardurilor sociale oferite de Primăria Cluj-Napoca va fi dublată de la 200 la 400 de lei, informează Agenția de presă Rador.

Banii sunt destinați persoanelor cu venituri reduse, iar cu aceste carduri pot fi achiziționate doar produse alimentare de strictă necesitate. Primarul Emil Boc a precizat că măsura a fost luată din cauza creșterilor de prețuri din ultima perioadă, în acest sens fiind suplimentat și bugetul total destinat acestui proiect social.

”Avem nevoie de o suplimentare cu 300.000 de lei a bugetului pentru programul alimente. Am dublat valoarea acestui ajutor ca propunere, de la 200 la 400 de lei pentru clujenii cu venituri reduse și cred că este un gest corect, natural, în raport cu vremurile pe care le trăim, de a-i sprijini pe cei care o duc mai greu, să poată să își cumpere cele necesare traiului de zi cu zi, în condițiile creșterii prețurilor și a crizei energetice pe care o avem”, a declarat primarul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cum e aia cu….pomana electorala?? Credeam ca numai Clotilde face din astea.!!