G4Media.ro

Valeriu Steriu, proaspăt racolat de PSD, îi cerea demisia lui Liviu Dragnea…

Valeriu Steriu, proaspăt racolat de PSD, îi cerea demisia lui Liviu Dragnea anul trecut pentru absențe nemotivate

Valeriu Steriu îi cerea în august 2017 demisia lui Liviu Dragnea pe motiv că a absentat de la multe ședinte ale Camerei Deputaților. Pe atunci președinte executiv al PMP, Steriu spunea că ”vom cere probabil demisia, nu este normal să ai o prezență de sub 10% la ședințele pe care trebuie să le conducă”. Astăzi, Valeriu Steriu a anunțat că pleacă din PMP și se înscrie în PSD.

La acel moment, Valeriu Steriu spunea că din peste 60 de ședințe de plen, Liviu Dragnea a fost prezent la maximum 14 și din 470 de voturi finale a participat la 80, potrivit Ziare.com.

Ce spune astăzi Valeriu Steriu, la înscrierea în PSD: ”Mă întorc în familia mea politică, PSD. Revin în grupul PSD din Camera Deputaților. Opoziția nu-și dorește unitate, este mult mai fericită să se bucure de victorii mărunte în grupuri răzlețe… Cu PSD și alături de PSD am participat la integrarea României în UE, în NATO, la consolidarea economiei și la creșterea generală a bunăstării populației, care este pe o pantă ascendentă din 2001 încoace. Nu este puțin lucru și de aceea sunt bucuros să mă întorc să fac ceea ce știu mai bine, alături de partidul care mi-a oferit mereu șansă să-mi pun cunoștințele și abilitățile în serviciul societății… Avem obligația să ne opunem unor strategii, tactici și dezinformări politice care riscă să arunce România într-o negură tulbure, în care cetățeanul de bună credință rămâne tot mai izolat, tot mai singur, tot mai debusolat și tot mai injectat de ură”.

Foto: Valeriu Steriu (Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

 1. Ei… atunci manca rahat cu perje iar acum mananca rahat cu apa rece !

 2. Are deja o buba, asa ca stim prea bine ce-l asteapta…! Ciuma rosie nu iarta…!

 3. ” Cu PSD și alături de PSD am participat la integrarea României în UE, în NATO, la consolidarea economiei și la creșterea generală a bunăstării populației, care este pe o pantă ascendentă din 2001 încoace. Nu este puțin lucru și de aceea sunt bucuros să mă întorc „să fac ceea ce știu mai bine”, alături de partidul care mi-a oferit mereu șansă să-mi pun cunoștințele și abilitățile în serviciul societății…”
  Ce stie un individ de tipul Dl.Valeriu Steriu” sa faca mai bine”,sa -si schimbe culoarea politica in funtie de interse ( parvenire).
  Acum a simtit momentul cand se poate vinde la un pret bun.
  Rusine !!!

 4. Steriu, unul dintre cei mai mizerabili „oameni politici’…

 5. Acesta este tipul de om-jigodie ,de om care îşi urmăreşte numai interesul personal sau interese de grup,şi nicidecum interesul poporului si ţării sale.
  ESTE din cei care,cum au ajuns în Parlament,uită de minciunile care le-a spus alegătorilor în Campania electorală.Aşa a procedat si fostul lider sindical Miron Mitrea,devenit apoi parlamentar PSD ,apoi puşcăriaş.

 6. Ce poate fi mai edificator decat exemplu acestui individ căruia din eroare i se spune politician ? Ti se face pur si simplu greata…

 7. Ce jegos!!! Politician român adevărat.