G4Media.ro

Valeriu Gheorghiţă: Intenţionăm să organizăm un maraton pentru vaccinarea copiilor cu vârste…

Valeriu Gheorghiţă: Intenţionăm să organizăm un maraton pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 16 şi 18 ani

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marţi, că se intenţionează organizarea unui maraton de vaccinare anti-COVID pentru copiii cu vârste între 16 şi 18 ani în perioada 31 mai – 1 iunie, relatează Agerpres.

„Chiar intenţionăm să organizăm în perioada 31 mai – 1 iunie, pentru că este Ziua internaţională a copilului, vrem să organizăm, dacă vreţi, un maraton la nivel naţional pentru vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 16-18 ani, însă dacă până la acel moment vom avea şi autorizarea pentru grupa de vârstă 12-15 ani avem în plan această activitate de vaccinare. Ne-am dori să funcţioneze neîntrerupt cel puţin 24 de ore, încât să dăm posibilitatea unui număr cât mai mare de tineri, de copii, de adolescenţi să se poată prezenta în centrele de vaccinare, evident, însoţiţi de un aparţinător, de tutorele legal – părinţi, bunici. Ce vreau să spun este că evident că se va asigura vaccinarea celor care sunt programaţi în platformă, însă în zilele respective 31 mai, probabil şi 1 iunie, vom avea această prioritizare, dacă aş putea spune aşa, pentru această grupă de vârstă, în ideea de a da posibilitatea cu ocazia Zilei copilului să se vaccineze un număr cât mai mare de persoane”, a spus Gheorghiţă.

El a afirmat că sunt deja judeţe unde se are în vedere organizarea activităţilor de vaccinare în anumite unităţi de învăţământ.

„Sunt deja judeţe care organizează acest tip de vaccinare chiar în spaţii amenajate în cadrul unităţilor de învăţământ. Pot să vă dau exemplu: în judeţul Constanţa, în judeţul Hunedoara, împreună cu Ministerul Educaţiei, se are în vedere organizarea activităţilor de vaccinare în anumite unităţi de învăţământ. Sigur, unde se pot organiza astfel de activităţi”, a arătat medicul militar.

sursa foto: Facebook / RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Din penibil in penibil!! Si cum ii stimulam? Am eu o propunere, o cola si un pachet de tigari!! Mari tembeli!!

  • tigaie teflon nu mai este la moda? off off

  • Vorbesti ca sa nu adormi.
   Oricum decizia lor e conditionata de parinti,daca parintele nu s a vaccinat automat nu i se va permite nici copilului si viceversa.

 2. Rusine! Copii nu au probleme cu covidul! Propaganda spune ca trebuie sa salveze bunicii. Dupa un an nu v-ati prins de minciuna?

 3. Pseudo militarul,colonelu’ …la apelu’ bocancilor ,tine neaparat sa compromita si viata copiilor!
  Bani pentru alocatii nu exista pentru a sprijini familia romanului deja de mult timp intr-o situatie la limita!
  PARINTI…nu semnati sentinta la moartea a copiilor vostri!
  Un ser,aflat in probé pana in decembrie 2023,cu efecte secundare grave,recunoscute de laboratoarele respective!
  DESCHIDE… ochii romane!
  Nu ,GENOCIDULUI ,perpetrat de autoritati!

 4. Da de ce nu trebuie sa se vaccineze și puradeiii mãi Doina ? Că doar Sfântul vaccin nu face nimic rău . Și la câți copii au murit de covrig , cum dracu poți spune că nu trebuie vaccinați copiii ? :)))))))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.