G4Media.ro

Vaccinare fără programare la Maratonul vaccinării de la Timișoara și la primul…

sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare

Vaccinare fără programare la Maratonul vaccinării de la Timișoara și la primul centru drive-thru, la Deva. Orice persoană care vine cu actul de identitate va fi imunizată

Orice persoană care vine cu actul de identitate va fi vaccinată anti-COVID la Maratonul vaccinării de la Timișoara și la primul centru drive-thru, care va fi deschis la Deva.

„Vă informăm că în urma discuțiilor cu Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a aprobat ca vaccinarea din cadrul Maratonului Vaccinării, ce se va desfășura la Timișoara, locația CRAFT, în perioada 23.04.2021, ora 16:00 – 26. 04. 2021, ora 08:00 să se poată face și prin înscriere pe loc, cu cartea de identitate”, transmit organizatorii Maratonului vaccinării de la Timișoara, relatează opiniatimisoarei.ro.

Maratonul vaccinării va avea loc la Centrul Regional de afaceri Timișoara, Bd. Eroii de la Tisa nr. 22. Va fi folosit vaccinul Pfizer, iar rapelul se va asigura printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză. Rapelul e programat peste drum, la Sala Olimpia.

Și instituția prefectului Hunedoara a anunțat că în primul centru de vaccinare drive-thru, care se va deschide sâmbătă la Deva, orice persoană care se prezintă cu actul de identitate va fi vaccinată, fără a fi necesară programarea prealabilă.
Începând de sâmbătă de la ora 10.00, primul centru de vaccinare direct din mașină va funcționa în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva”.
„Centrul își va desfășura activitatea zilnic între orele 10.00 și 19.00 și se adresează celor care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu și sosesc cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, gen taxi. În zona de triaj înregistrările vor fi effectuate pe baza unui document de identitate, fiind recomandat totodată, să fie prezentat personalului medical chestionarul de triaj și cel de consimțământ, completate. Acestea pot fi descărcate de pe site-ul DSP Hunedoara (asphd.ro): https://asphd.ro/documente-vaccinare/. Dacă persoanele nu se prezintă cu documentele completate, acestea se primesc de la organizatori, se completează sub supravegherea medicului, se evaluează criteriile medicale, se efectuează vaccinarea fără ca persoana să coboare din autoturism apoi se face înscrierea în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor”, a anunțat prefectura.
Și la Deva va fi folosit tot vaccinul Pfizer, iar capacitatea este de 500 de persoane vaccinate zilnic.

sursa foto: Facebook/ ROVaccinare

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Pt a scapa de nenorocita asta de pandemie trebuie sa ne vaccinam.Minim 60% din populația României trebuie sa faca lucrul asta! Daca specialistii spun asta, trebuie sa avem incredere, vaccinul este singura posibilitate de a ne intoarce la o viata normala! Pro vaccinare!!!!

  • Waxere, injectează-te tu. Îți doresc să te „imunizezi” cu toate tipurile posibile de doze!

 2. Ce de cobai gratiși în poză….

  • Te rog sa ne spui tu cum vezi din străfundurile mintii tale mega luminare modalitatea de a termina aceasta pandemie si de a readuce viața socială si economică la cum era înainte de 2020.
   Vad ca nu îți convine strategia aleasă de toate tarile din lume, de a-și vaccina populația (sa iti aduc aminte că și prietenii tai rusi si chinezi vaccinează cetățenii?)
   Iti ridic mingea la fileu: demonstrează-ne ca esti un om inteligent, nu doar un postac platit (prost) si spune-ne cum ai face tu sa termini mai repede panedmia.

 3. Eu nu înțeleg cum poate cineva sta la coadă pentru vaccin, când sunt sute de centre de vaccinare goale, când îți poți face programare oriunde, în orice zi, la orice oră !
  Cât de prost să fii să îți pierzi timpul la coadă, la îngrămădeală cu alți nevaccinați, potentiali purtatori, în loc să te programezi ?

  PS.
  Oare de ce se mai vaccinează lumea când a decretat Iohannis că pandemia s-a sfârșit ?

 4. Eu nu înțeleg cum poate cineva sta la coadă pentru vaccin, când sunt sute de centre de vaccinare goale, când îți poți face programare oriunde, în orice zi, la orice oră !
  Cât de lipsit de creier să fii să îți pierzi timpul la coadă, la îngrămădeală cu alți nevaccinați, potentiali purtatori, în loc să te programezi ?

  PS.
  Oare de ce se mai vaccinează lumea când a decretat Iohannis că pandemia s-a sfârșit ?

 5. Repatrocler: Bună ziua domnule președinte Lucovid Orban! Ce conține vaccinul în opinia dumneavoastră?

  Ludovic Orban: Mi-ar lua o veșnicie să vă enumăr acum toate ingredientele! Pentru mine vaccinul conține chermeze in birourile Parlamentului impreună cu colegii de partid, trabucuri care scot mult fum in spatiile inchise unde este interzis fumatul, alcool curgand din sticle direct in gâtlej, fără mască că eu nu-s măscărici ca restul populimii, pițe fără număr, pensii speciale, îmbrățișări si pupici cu colegele de penăleală…

  Repatrocler: Dar toate astea le-ați făcut și în pandemie, de cel puțin două ori…

  Ludovic Orban: Ei, hai că ești obraznic! Credeam că te-ai mai civilizat și tu dacă ți-am dat o felie de tort din cei 200 de milioane de Lei de la Guvern.

 6. E…simplu!
  Daca unu,mananca rahat,trebuie ca celalalt sa faca,musai acelasi lucru?
  Vaccinati si nevaccinati!

 7. g4cenzuria, să vă fie rușine că nu mi-ați publicat comentariul anterior în care arătam ce conține vaccinul pentru Ludovic DouăFețe Orban. Se pare că voi ați primit o felie de tort mai mare decât mine de la Guvern și va închis gura de tot.