G4Media.ro

Vaccinare fără programare în toate centrele militare din țară începând de sâmbătă

Vaccinare fără programare în toate centrele militare din țară începând de sâmbătă

Ministerul Apărării Naţionale (MApN), prin Direcţia medicală, extinde modalitatea de vaccinare, fără programare prealabilă în platforma electronică, în toate spitalele militare din ţară începând de sâmbătă.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN, persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze şi au documente de identitate valabile se vor putea prezenta, începând de sâmbătă, direct la centrele de vaccinare care funcţionează în cele 11 spitale militare ale Ministerului Apărării Naţionale – Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Sibiu şi Timişoara – pe tot parcursul intervalului orar de funcţionare.

Populaţia generală cu vârsta de până în 60 de ani care doreşte să se vaccineze fără programare se va putea prezenta la aceleaşi centre după ora 14,00 şi până la terminarea programului.

MApN precizează că imunizarea efectivă şi timpul de aşteptare al persoanelor care nu sunt programate pot fi condiţionate de capacitatea centrului respectiv şi de numărul persoanelor programate prin platformă la vaccinare în acel centru, care vor avea prioritate. Suplimentar, în funcţie de capacitatea de vaccinare a centrului şi disponibilitatea dozelor de vaccin, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrele de vaccinare.

Toate persoanele imunizate vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţa de vaccinare, conform procedurilor.

În acelaşi timp, maratonul vaccinării continuă în centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara până marţi, populaţia generală care doreşte să se vaccineze putându-se prezenta în aceste centre la orice oră şi fără o programare prealabilă.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Guvernul României

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Incepand,de astazi,sambata…injectare fara programare!
  Sper sa nu va mai vaitati…adulatori ai seringii!
  ..Putin…curaj,e doar o intepatura!
  …meniu complet:acum aveti marea ocazie,adica ,dimineata,la pranz si seara…cu,APA VIE!

  • Nu îți mai uza tastatura degeaba,nu te ia nimeni în serios. Oamenii cu afaceri,cu un serviciu sunt sătui de pandemie și se vor vaccina,asistații social de tipul tau se agită degeaba,era în care câștigai 50 de bani la fiecare articol despre vaccinare se apropie de final,deci ori munca ori sărăcia sunt alternativele tale.

 2. Cele 5 200 de persoane care încă mai sunt pe Listele de Așteptare din București sunt tocmai la Centrele Militare.
  Poate incep cu ăștia, în sfârșit, după 2 luni, ceilalti fraieri s-au cărat singuri, nu au fost vaccinati.
  Dincolo de comunicatul strict de imagine, poate aflați cati civilache fraieri de Etapa a 3 a neesențiala au vaccinat epoleții după 15martie.
  Eu sunt un fraier care s-a pus pe o asemenea Lista pe 16 martie, pe la începutul lui aprilie, când încă mai erau datele oficiale publice, am aflat cu stupoare că nu vaccinau civilache in Bucuresti.

 3. E simplu…la ac,bá,ca…e coada mareee!
  …daaaa…incepeti…odata,ca aveti toate culorile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.