G4Media.ro

Vaccinare colectivă a elevilor de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Botoșani, la…

Vaccinare colectivă a elevilor de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Botoșani, la cabinetul unității de învățământ / 30 de copii au fost înscrişi pe listă, cu acordul părinţilor

Zeci de elevi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (CNME) din municipiul Botoşani au fost vaccinaţi, marţi, împotriva COVID-19, în cadrul cabinetului medical al unităţii de învăţământ, relatează Agerpres.

Elevii au vârste cuprinse între 16 şi 18 ani şi au avut nevoie de acordul părinţilor pentru a fi imunizaţi.

„Este un câştig pentru că ei nu mai apelează la platforma naţională pentru programare şi nu mai trebuie să piardă timp pentru asta. În al doilea rând, se apropie examenele naţionale şi copiii trebuie să fie pregătiţi, trebuie să se protejeze pe ei şi să fie prezenţi la examen”, a afirmat directorul CNME, Cristina Chiriac.

Colegiul ”Mihai Eminescu” este primul liceu din Botoşani care participă la campania de vaccinare colectivă a elevilor.

„Astăzi dimineaţă am început această vaccinare într-o instituţie de învăţământ. Este prima instituţie de învăţământ care şi-a dorit să vaccinăm copii de peste 16 ani la sediul acestei unităţi. Au fost 30 de copii înscrişi pe lista de vaccinare cu acordul părinţilor”, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publice, Monica Adăscăliţei.

Vaccinarea a fost făcută de cadrele medicale ale DSP.

La nivelul judeţului Botoşani s-au vaccinat până marţi 47.202 persoane.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Hai și cu bebelușii mai mari de 6 luni.
    SĂ FIE WAXEREALĂ!

  2. Inutil de periculos!

  3. Daca e Pfizer, e ok pentru cei peste 16 ani. Pfizer sau Moderna sunt cele mai bune vaccinuri. Radeti, insa varianta braziliana este periculoasa pentru copii. Vad ca nu prea se vorbeste de asta! Alo, guvernul, cum e treaba cu varianta braziliana? De ce nu spuneti nimic?

  4. La începutul articolului ati spus ca s- au vaccinat zeci de elevi,iar directoarea Direcției de sanatate a spus ca 30 s- au vaccinat cu acordul părinților.Deci reiese faptul ca doar 30 de elevi s- au vaccinat si nu zeci cum spuneți la inceput.Respectati meseria de jurnaliști adevărați.Nu v- ati zis in mintea d-voastră când ati intrat in presa ca o sa fiti cei mai corecți si ca nu o sa scrieți ca ceilalți indiferent ce se va întâmpla? Atunci informati corect ca si noi cititorii sa avem încredere în voi si sa transmitem informații corecte.

  5. Voi santeti,párinti?
    Normal,familia au distrus-o de mult!