G4Media.ro

Uzina Ford din Craiova a donat instituțiilor publice locale peste 22.000 de…

Uzina Ford din Craiova a donat instituțiilor publice locale peste 22.000 de viziere

Ford România a donat peste 22.000 de viziere care au fost fabricate la uzina pe care compania o are în Craiova. Vizierele au fost trimise către 40 de instituții publice locale.

Ford a început să producă viziere în perioada stării de urgență, iar reprezentanții companiei au decis ca acestea să fie folosite atât pentru protejarea angajaților, cât și să fie donate instituțiilor publice.

La fabricarea vizierelor au lucrat 60 de angajați ai companiei care au contribuit astfel la reducerea cererii de viziere din lanțurile de aprovizionare.

Josephine Payne, managerul Fabricii de Motoare Ford Craiova, care a condus acest proiect încă de la început, a declarat:

„Acest proiect întruchipează spiritul Ford și modul în care nu numai că ne derulăm afacerea în comunitate, dar suntem și parte a comunității, putând astfel să oferim sprijin în această perioadă fără precedent. Sunt foarte mândră de întreaga echipă Ford Craiova și, de asemenea, de munca lor deosebită depusă în această perioadă plină de provocări”.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.