G4Media.ro

USR și-a desemnat candidatul pentru Primăria Ploiești. Mihai Polițeanu: Vor urma discuțiile…

Sursa foto: Facebook / Mihai Polițeanu

USR și-a desemnat candidatul pentru Primăria Ploiești. Mihai Polițeanu: Vor urma discuțiile cu partenerii de la PLUS pentru desemnarea candidatului comun

Mihai Polițeanu a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Ploiești, la alegerile locale din 2020, și a anunțat că vor urma discuțiile cu colegii de alianță pentru a desemna candidatul comun care va fi susținut de USR-PLUS.

Polițeanu și-a prezentat programul de candidatură și a invitat societatea civilă din Ploiești să contribuie la îmbunătățirea acestuia acolo unde este nevoie:

”Însă, un viitor diferit, mai bun nu se reduce la a cârpi prezentul. Principala mea sarcină în calitate de candidat la funcția de Primar și apoi, sper, de Primar este să propun și să vă conving de necesitatea unui plan de pentru viitorul Ploiestiului, care să arate unde vrem să ajungem împreuna și ce fel de oraș vrem să construim împreună. O viziune inseamnă să oferi oamenilor un drum clar de parcurs, la care toți să ne înhămăm împreună. Stiu că e greu, nu-mi fac iluzii. Pentru mulți pare o poveste SF că am putea face oamenii fericiți că trăiesc în Ploiești, dar, repet, una dintre principalele mele sarcini este sa inspir ploieștenii, să-i ajut să creadă în viitor și să-l vadă cu ochii deschiși. Da, e greu, orașul este de facto în faliment și are o istorie recentă cel puțin nefericită cu administrații și primari de coșmar. Ne-am mulțumit să trăim din gloria trecută a orașului, în timp ce familii de interlopi, precum familia Cosma, mafioți precum Sebastian Ghiță, primari traseiști și penali, sau incompetenți, precum actualul primar, au secat Ploieștiul de bani și de speranță”, a transmis Mihai Polițeanu duminică, pe Facebook, după ce a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Ploiești.

sursa foto: Facebook 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Alături de Shere Marinescu – gropari ai M10

  2. Salutam revenirea fortelor bolsevice in prim-planul politicii romanesti. Inaintasii nostri kominternisti sunt mandri de cum neomarxismul patrunde si pe acest pamant. Traiasca Revolutia Comunista!

  3. Inca un OM NOU din partea USR candideaza la primaria Ploiestiului. Va ofer un link ca sa stiti ce om nou votati, poza este dea dreptul socanta https://www.cotidianul.ro/cine-este-mihai-politeanu-cel-ce-a-depus-plingerea-la-dna-impotriva-premierului/

    • Ba aline daca nu erai tu sa ne dai link-ul asta sa știi că nu te bănuia nimeni că ai fi pesedist. Du-te mă nene la latrina 3, du-te și lasa-ne.