G4Media.ro

USR PLUS Constanța organizează concursuri pentru desemnarea reprezentanților săi în instituțiile subordonate…

USR PLUS Constanța organizează concursuri pentru desemnarea reprezentanților săi în instituțiile subordonate consiliului municipal și județean

USRPLUS Constanța a lansat public mai multe concursuri de CV-uri pentru desemnarea reprezentanților săi în consiliile de administrație sau adunările generale ale instituțiilor subordonate consiliului municipal sau județean.

Săptămâna trecută a avut loc primul astfel de concurs pentru a desemna reprezentanții partidului în funcțiile de membri în Consiliul de Administrație al noii companii care se va înființa în locul RADET, instituție în subordinea Consiliului Municipal Constanța.

În acest weekend, USRPLUS Constanța a lansat un apel pentru a găsi reprezentanți pentru două foruri din subordinea Consiliului Județean Constanța: Grupul de Acțiune Locală Constanța Centru și Grupul de Acțiune Locală Constanța Sud, care au scopul de a finanța cu bani europeni proiecte de dezvoltare rurală.

Conform comunicatului transmis de USRPLUS, cerințele pentru ocuparea acestor funcții sunt următoarele:
– experiență în finanțarea prin intermediul fondurilor europene, de preferință în agricultură şi în rural
– studii superioare în economie, agronomie, inginerie sau în domeniul juridic

USR a adoptat și la nivel central un comportament similar, alegându-și reprezentanții la Curtea de Conturi, Consiliul Legislativ și ANRE prin concurs de CV-uri.

sursa foto: USR Constanța

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Asa se intâmpla cand ai putine posturi si multi candidati.
  Bravo USR PLUS… le asteptam si pe cele pentru ASF, CURTEA CONTURI, CEC, RAR, ANPC, TAROM și etc.
  Vrem mai multă responsabilitatea alocata celor de la ANFP. Să dea și ei amenzi (penale) – pentru neconformare.

  La SGG totul bine?

 2. asta e solutia , USR+ trebuie sa implementeze in toate locurile unde au putere de decizie , planul lor de guvernare cu depolitizare , cu digitalizare

  sansele unui USL 2.0 (sau guvern „minoritar” sau de „uniune nationala”) sunt mai mari decat un guvern PNL USR+ UDEMEREU (cu respectarea partenerilor de catre PNL)

 3. Pai, partidele organizează concursuri, nu instituțiile?!

  • citeste bine , titlul

 4. am uitat de debirocratizare

 5. Poate terminăm odată cu numirile politice în instituțiile statului, USR! Ce-i porcăria asta cu „reprezentanții partidului în CA-uri”?!
  Asta-i altfel de politică?! Alo!!!

 6. Bai sa ii dea afara cineva pe USR+ astia, cine naiba se cred sa faca concursuri? Mail lipseste sa impuna asta si la nivel de stat daca is prosti PNL sa ii accepte in coalitie. Posturile la stat se dau prin NUMIRI ca de aia am mers la vot sa ne alegem tatucul si face el ce trebuie sa ramanem saraci si batjocoriti

 7. e vorba de concurs intern usr..adica daca esti pe acolo cu cotizatie..etc..pupi inelul la barna..nu ii i-a asa de pe strada..nu mai fiti asa entuziasti

  • „Concurs”, cauta in dex ca ajuta sa intelegi contextul
   Evident ca intern ca doar nu o sa organizeze concurs pentru pozitii PSD si PNL, acolo e pe pile amante si relatii (vezi Tg Mures la Apele Romane)

 8. Domnul din poza ar trebui sa renunțe la imobilul obținut ilegal și la funcție daca are onoare.

 9. Nu era USR partidul ăla plin de experți, acum îi caută pe Facebook?

  • Trebuie sa fii inept sa sustii ca USR au in palarie sute de mii de specialisti sa ocupe functiile de la stat

 10. E concurs intern, iar Barna va da verdictul daca cantindatii sunt bine pregatiti la jongleriile cu fonduri europene.

  #gatacugluma 😂

 11. Oameni buni care raspundeti la acest articol, va rog sa nu mai induceti lumea in eroare. Aceste concursuri sunt deschie pentru oricine doreste sa se inscrie, adica mai ales persoanelor care nu sunt inscrise in partid. Asta este si rolul comunicatului de presa, de a atrage oamenii cei mai buni, chiar daca sunt din afara partidului. Aplicati, aplicati, aplicati! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.