G4Media.ro

USR cere control tehnic antiterorist pentru toți demnitarii după episodul în care…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

USR cere control tehnic antiterorist pentru toți demnitarii după episodul în care o angajată AUR a încercat să introducă gloanțe în Parlament

Grupul parlamentar al USR a cerut, miercuri, Biroului Permanent al Camerei Deputaților să introducă obligația ca toți demnitarii să fie controlați de către SPP, în urma episodului în care o angajată AUR a încercat să introducă patru gloanțe în Parlament:

  • ”Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 10 mai 2023 când un colaborator al Grupului Parlamentar AUR a încercat să introducă patru gloanțe în Parlament, prin prezenta, Grupul Parlamentar al USR vă solicita ca Secretariatul General prin Departamentul de Afaceri Interne să reglementeze urgent obligația tuturor demnitarilor de a se supune controlului tehnic antiterorist efectuat de către personalul Serviciului de Protecție și Pază”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Nu ar strica păstrarea măsurii în toate, mă refer la adecvarea reacției la problemă. În primul rând femeia în cauză nu este parlamentar ( nu știu ce înseamnă în sleng aur ”colaborator”, se pare că destul de mult ) deci controlul spp era normal și avenit. Dar să supui toți ”demnitarii” controlului antiterorist mi se pare exces de zel care în scurt timp s-ar transforma în ceva absolut formal și ridicol. În fond, se presupune din partea ”demnitarilor” un nivel minim de civilie, bună creștere și înțelegerea faptului că nu se duc la război sau la confruntări intre galerii. Pur și simplu mi se pare jenant să ajungem la cheremul unor oameni, datorită cărora să la ceri tuturor ”demnitarilor” să se comporte ca niște adulți reponsabili.

  2. P.enibil, USR-ul face jocul PSD-ului, dpdv electoral sufla in panzele Haur, care par ca lupta cu toti ceilalti.

    • O reactie penibila. Uimitor! Conspirationism la cote incredibile. Atat de multi s-au coborat sub nivelul celor despre care incearca sa ne explice ca mai jos ar fi câh! O incercare de lovitura de stat cu patru gloante folosite (si desperecheate) care ar fi putut fi introduse in sanctuarul-sfânt al parlamentului.
      Replici de aur contra AUR. Daca ne luam numai dupa comentarii partidul AUR mai are o rezerva de crestere suficienta sa depaseasca PSD. Trebuie doar sa-i lamureasca pe cei revoltati de infractoarea de azi, ca sunt de fapt „gand la gand”. Niste teme bine puse si vor vota impreuna.

  3. USR nu a învățat nimic după ce a ieșit de la guvernare, dar absolut nimic!