G4Media.ro

USR a stabilit candidatul pentru Primăria Sibiu: Ruxandra Cibu Deaconu: ”Promit să…

Sursa foto: Turnul Sfatului

USR a stabilit candidatul pentru Primăria Sibiu: Ruxandra Cibu Deaconu: ”Promit să ascult, să învăț și să muncesc pentru acest oraș”

Ruxandra Cibu Deaconu, președinte USR Județul Sibiu și consilier județean este primul candidat pentru Primăria Sibiu anunțat oficial, informează Turnul Sfatului.

„Îmi face o bucurie să o anunț pe Ruxandra Cibu candidata noastră la Primăria Sibiu. Aseară, la adunarea generală a filialei municipale a fost desemnată candidat. Este un om curajos, un lider important, o femeie a acțiunii în acest oraș, în munca pe car o face în viața privată, pentru acest oraș,” a spus joi într-o conferință de presă Cătalin Drulă,  președintele USR.

Neoficial, Ciprian Faraon, președinte interimar al Forței Dreptei, și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Sibiu și dar și Adrian Bibu, PNL, aceștia nefiind confirmați oficial de partid.

„Îmi place să spun că Sibiul este o lecție de viață pentru oricine este pregătit să o învețe. Dar, în același timp, Sibiul trebuie să meargă mai departe, să nu stagneze, pentru că astăzi, din multe puncte de vedere, Sibiul bate pasul pe loc. De aceea vreau să fiu în mijlocul acestui nou capitol al orașului, un capitol pe care l-aș numi Sibiul puternic, Sibiul oamenilor”, a declarat Ruxandra Cibu-Deaconu în conferința de presă de lansare a candidaturii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ce v-a motivat sa va inscrieti in USR. si sa candidati pentru aceasta functie?
    Care dintre demersurile pentru cetateni facute de acest partid v-a impresionat cel mai mult?
    Cu ce v-ati ocupat inainte sa intrati in politica?

  2. Cine-nvață și muncește, ori e prost ori nu ciordește!