G4Media.ro

Unul dintre răniții în explozia de la Dedeman Botoșani a fost reintubat,…

Sursa foto: Inquam Photos / Denis Grosu

Unul dintre răniții în explozia de la Dedeman Botoșani a fost reintubat, după ce starea sa s-a agravat / Alți doi pacienți sunt în stare gravă, intubați

Unul dintre răniții în explozia de la Dedeman Botoșani, internat la Spitalul Floreasca, a fost reintubat, după ce starea sa s-a agravat, a anunțat, luni, Ministerului Sănătății. Alți doi pacienți sunt în stare gravă, intubați, la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Situația pacienților internați:

– Cei 3 pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: – doi pacienți sunt stabili, cu evoluție favorabilă, iar al treilea a fost reintubat din cauza agravării evoluției, rămânând instabil.

– Cei 2 pacienti internati la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) sunt în continuare intubați, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere afectarea căilor respiratorii.

– Cei 2 pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani au stare generală bună, iar evoluția este favorabilă.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri dimineaţa la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani. Un număr de 15 persoane au fost rănite.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...