G4Media.ro

Universitatea din București: Activitățile online nu trebuie să depășească 25% din totalul…

Universitatea din Bucuresti / Foto: unibuc.ro

Universitatea din București: Activitățile online nu trebuie să depășească 25% din totalul unui program de studiu, la nivel de licență, în anul universitar 2022-2023

Senatul Universității din București a aprobat, miercuri, metodologia pentru modul cum își vor desfășura activitatea facultățile instituției în noul an universitar. În acest sens, forul a decis că ponderea activităților online, la nivel de licență, nu trebuie să depășească 25% din totalul activităților din cadrul programelor de studii.

Decizia vine în contextul în care studenți ai universității au semnalat pentru Edupedu.ro cazuri în care conducerea unei facultăți se exprimase, preliminar, în favoarea trecerii în online pe perioade prelungite, în sezonul de iarnă, invocând nevoia de economii, prin reducerea consumului de energie.

Contactată de edupedu.ro în legătură cu acest lucru, Mirabela Amarandei, purtător de cuvânt al Universității din București, a spus că nevoia de a face economii nu poate fi un argument de sine stătător.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...