G4Media.ro

Universitatea A.I. Cuza din Iași suspendă activitatea didactică între 13-31 martie /…

Universitatea A.I. Cuza din Iași suspendă activitatea didactică între 13-31 martie / După criticile adresate lui Tudorel Toader, studenții primesc mulțumiri

Consiliul de Administrație al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat, joi, că suspendarea activităților didactice și de cercetare începând din 13 martie până pe 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Studenții sunt informați, în anunț, că “nu se por recupera aceste zile și se va opta pentru predarea online prin diverse mijloace”. După ce Liga Studenților l-a acuzat pe Tudorel Toader că nu a suspendat cursurile, în contextul noului coronavirus, pentru a-și asigura cvorum în alegerile de rector, C.A.-ul instituției mulțumește “pentru toate opiniile transmise”.

Anterior anunțului, Liga Studenților (LS IAȘI) ceruse conducerii executive a Universității să suspende activitatea didactică pentru perioada următoare, pe fondul situației generate de noul coronavirus, și a criticat “atitudinea pasivă și iresponsabilă a rectorului Tudorel Toader față de această problemă, care a ezitat să ia o decizie fermă pentru a-și asigura cvorumul la alegerile care au avut loc ieri, 11 martie”.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. CA al universitatii pare a fi o adunatura de gunoaie umane venite din comunism.

  2. E rusinos sa te lasi siluit de aceasta sluga a lui dragnea! Nu conteaza studentii,demnitatea lor ci buzunarul acestui zombie care a nenorocit tara.

  3. Stimati studenti, chiar sunteti niste ”mămăligi”?
    Chiar nu vă puteți organiza pentru a scăpa de ”rușinea națională”?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.